• Den eneste Samsonite-kolleksjonen med Spinner Duffles. Disse praktiske modellene har plass til alt du trenger takket være de innvendige organiseringsmulighetene, de to frontlommene og den dobbeltpolstrede skilleveggen.

   Den eneste Samsonite-kolleksjonen med Spinner Duffles. Disse praktiske modellene har plass til alt du trenger takket være de innvendige organiseringsmulighetene, de to frontlommene og den dobbeltpolstrede skilleveggen.

  • Alle ryggsekker leveres med integrerte flaskeholdere, Smart Sleeve-funksjon, komfortable polstrede stropper og ryggpanel med sikkerhetslomme med glidelås og refleksdetaljer.

   Alle ryggsekker leveres med integrerte flaskeholdere, Smart Sleeve-funksjon, komfortable polstrede stropper og ryggpanel med sikkerhetslomme med glidelås og refleksdetaljer.

  • Laptop Backpack-modeller har et integrert regntrekk med selvlysende og reflekterende detaljer.

   Laptop Backpack-modeller har et integrert regntrekk med selvlysende og reflekterende detaljer.

  • Kompresjonsstropper i flere modeller gjør det enkelt å justere størrelsen.

   Kompresjonsstropper i flere modeller gjør det enkelt å justere størrelsen.

Filter

Farge

Pris

kr
kr

Størrelse

Volume

L
L

emballasje alternativer

PC-rom

Anmeldelser

Vis resultater (1 artikler)

Produkter funnet 1

4Mation

Vår 4Mation-kolleksjon av dufflebagger og dagvesker er det perfekte valget for den urbane pendleren. Historien stammer fra Spinner-dufflene med fire hjul, stort volum og ultimat komfort. Denne kolleksjonen vet hva som betyr noe: lav vekt, beskyttelse, unik design og mange smarte funksjoner pakket inn i solid materiale med elegante detaljer. Tilgjengelig i fire farger med detaljer i kontrastfarger.