Ryggsekker

Ryggsekker

Anskaff den perfekte ryggsekken, uansett om du skal reise på ferie, pendle til den andre siden av byen eller begynne på et nytt skoleår. Sjekk våre ryggsekker i en mengde forskjellige modeller og utførelser, alle med praktiske funksjoner og forskjellige fargealternativer. Våre ryggsekker med tyverisikring holder tingene dine i trygg forvaring, og dataryggsekkene med forskjellige smarte funksjoner har alt du trenger til en lang arbeidsdag.

Shop the look
«BLEISURE»-REISER
«BLEISURE»-REISER
DEN NYE TRENDEN

Å forlenge en forretningsreise for å kunne bruke litt ekstra tid på destinasjonen har bidratt til å viske ut skillet mellom jobb og fritid. Istedenfor å løpe til flyplassen etter det siste møtet en fredag ettermiddag, kan «bleisure»-turisten nyte den lokale kulturen og oppleve destinasjonen gjennom hele helgen.

Samsonite tilbyr den perfekte kofferten for denne typen reiser, slik at du får en mer avslappet opplevelse. Våre innovative løsninger inkluderer et eget rom som gjør det enklere å få tilgang til det du trenger ved sikkerhetskontrollen, samtidig som klærne dine og de andre tingene du bruker på fritiden ligger separat.

SE VÅRE «MADE TO BLEISURE»-BAGGER
Vesker og kofferter med smarte funksjoner
Vesker og kofferter med smarte funksjoner

Samsonite har utstyrt et utvalg av bestselgende vesker og kofferter med smarte funksjoner som integrerte powerbanker og praktiske USB-porter for at du alltid skal kunne være tilgjengelig. Noen av koffertene er utstyrt med Bluetooth-sporing slik at du enkelt kan følge kofferten på dens ferd via smarttelefonen.

OPPDAG VÅRE SMARTE KOFFERTER

Ryggsekker

I en ryggsekk transporterer du smidig mindre gjenstander du trenger på jobben, universitetet, treningsstudioet, dagsturen og overnattingen. Den kan også brukes som håndbagasje på flyet. Dessuten har du hendene fri på turen, noe som er veldig praktisk. Våre ergonomiske ryggsekkmodeller er lette å løfte og har polstrede, justerbare remmer som forbedrer bevegeligheten og komforten, og ryggbeskyttelse som reduserer belastningen på ryggen.

I denne kategorien finner du ryggsekker med tyverisikring, skoleransler til barna, trendy ryggsekker for byliv og jobbryggsekker med egne lommer til datamaskiner og annen elektronikk. Få også med deg våre ryggsekker med smarte funksjoner som integrert USB-uttak.