Vesker

Vesker

Trenger du en stilig og praktisk veske til jobbpendlingen eller fritiden?
Sjekk vårt store utvalg av dataryggsekker, nettbrettholdere, håndvesker og treningsbager til både ham og henne. Velg din favoritt, så sørger vi for at du får den førsteklasses kvaliteten Samsonite er så kjent for. Uansett om du ser etter en veske i skinn, en veske med datalomme eller en dokumentkoffert, har vi garantert den perfekte modellen for nettopp deg, i de nyeste trendy fargene.

Shop the look
ELEGANT & FUNKSJONELL
ELEGANT & FUNKSJONELL

Elegante håndvesker med stil for alle anledninger. Disse modellene kombinerer trender og funksjonalitet og har flere lommer som sikrer optimal organisering. Med design for hverdag og reise passer disse smarte håndveskene til alle anledninger.

Vesker til henne

Vesker

Også når du reiser utenlands, trenger du perfekt reiseutstyr med plass til alt du skal ha med deg. Uansett om du er på vei til et viktig møte, en konferanse eller bare til kontoret, bør du alltid velge en dataryggsekk eller dokumentkoffert av god kvalitet. Etter arbeidsdagens slutt går du kanskje på trening eller treffer noen venner ute på byen. En praktisk, men samtidig stilig treningsbag eller håndveske er derfor et fint tilbehør.

I kategorien skuldervesker finner du blant annet håndvesker til kvinner, budvesker og nettbrettvesker. En skulderveske som bæres tvers over brystet, er perfekt for det urbane livet, ettersom du har hendene fri og kan bære med deg både telefonen og kaffekoppen uten å søle. Disse veskene finnes i en mengde farger og modeller som passer til forskjellige årstider og antrekk.

Trenger du hjelp til å finne en solid, men samtidige elegant herreveske, eller kan du ikke bestemme deg for hvilken trendy og praktisk veske du skal velge til henne? Les våre eksperters anbefalinger som vi har samlet bare til deg!