Add a personal touch to your Samsonite

EKSKLUSIVT TILBUD PÅ NETT

Gjør din koffert
personlig

med gravering

eller gi bort en unik gave til noen som fortjener det

Utforsk Se video

Curv

Bli kjent med Curvs® verden

Utforsk

Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Vi anbefaler
 • kr 4.599,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Eksklusivt tilbud på nett.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering. Eksklusivt tilbud på nett.
 • kr 2.799,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016:</strong>
honourable mention
  reddot award 2016: honourable mention
 • kr 2.399,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
  reddot award 2017 winner
 • kr 4.099,00
  Red Dot - Best Of Best
  Red Dot - Best Of Best
 • kr 4.499,00
  Finnes bare i offisielle Samsonite butikker & på www.samsonite.no
  Finnes bare i offisielle Samsonite butikker & på www.samsonite.no
 • kr 4.999,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Eksklusivt tilbud på nett.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering. Eksklusivt tilbud på nett.
 • kr 1.899,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
  reddot award 2017 winner
 • kr 4.699,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Eksklusivt tilbud på nett.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering. Eksklusivt tilbud på nett.
Cosmolite

Ny cosmolite-kolleksjon

Nye farger, enda lavere vekt!

Cosmolite

Ny cosmolite-kolleksjon

Nye farger, enda lavere vekt!

Cosmolite-kofferten er en av Samsonites mest ikoniske. Den unike kolleksjonen har prisvinnende design og bruker teknologi som har satt nye standarder for både kvalitet og stil. Ved å utforme komponentene på nytt har den nye Cosmolite-kofferten fått lavere vekt, men den er like sterk som den har vært. Cosmolite produseres av det revolusjonerende Curv®-materialet og er nå en av de sterkeste og letteste Samsonite hardside-kolleksjonene noen sinne. Det er ikke rart at det selges en Cosmolite-koffert hvert 90. sekund! Den videreutviklede Cosmolite-kolleksjonen leveres i en oppdatert, moteriktig fargepalett. Nå kan du reise bekymringsløst og med stil med nye Cosmolite i fargene Copper Blush, Midnight Blue eller Pearl White. I tillegg til de moderne fargene kan du også velge de klassiske fargene Black, Red og Silver.

Oppdag Cosmolite

Lite-Shock

LITE-SHOCK

DEN LETTESTE CURV®

Lite-Shock

Lite-Shock Spinner (fire hjul) 75cm

kr 4.399,00

Mer informasjon

LITE-SHOCK

DEN LETTESTE CURV®

Lite-Shock er den letteste kofferten i Samsonites Curv®-kolleksjon og kombinerer minimal vekt med maksimal støtmotstand. Denne harde koffertens selvforsterkede, organiske design og ultralette komfortkomponenter har gitt en ekstra lett bagasjekolleksjon som setter en ny standard. Designens støtabsorberende natur sørger for at Light-Shock er sterk selv uten et tykt utvendig skall.

Spinner 75 veier kun 2,5 kg!

OPPDAG LITE-SHOCK OPPDAG MOVE PRO

neopulse

NEOPULSE

POLYKARBONAT MED LAV VEKT

neopulse

Neopulse Spinner (fire hjul) 69cm

kr 2.499,00

Mer informasjon

NEOPULSE

POLYKARBONAT MED LAV VEKT

Med Neopulse har Samsonite omdefinert målet for lette polykarbonatkofferter.

Neopulse produseres i Europa og er en hard koffert som kombinerer lav vekt og høy styrke takket være den patenterte selvforsterkende designen med ekstra beskyttende hjørner. Denne iøynefallende og stilige kofferten med fire hjul er produsert på en innovativ måte som samtidig bidrar til å redusere synligheten til riper på utsiden.

OPPDAG NEOPULSE

Norwegian Hand Luggage

Norwegian

Kjøp Norwegian håndbagasje.

Norwegian

Kjøp Norwegian håndbagasje

Passasjerer som reiser med Norwegian, kan ta med seg ett kolli håndbagasje per person, maksimale mål 55 x 40 x 23 cm og 10 kg.

I tillegg kan du ta med deg en liten PC-veske eller håndveske som må få plass under setet foran deg. Hvis du velger en koffert med eget PC-rom, slipper du det, og du kan bruke plassen foran deg til å strekke ut beina.

VIS BAGASJE FOR NORWEGIAN VIS HÅNDBAGASJE

s-cure-summer

S'CURE SOMMERFARGER

+ MATCHENDE bagasjesmykke

s-cure-summer

S'CURE SOMMERFARGER

+ MATCHENDE bagasjesmykke

Sommerkampanje: S’Cure + S’Cure DLX: 400 kr rabatt!*

Den perfekte sommerbrisen... Gjør deg klar for sommeren med en av våre S'Cure kofferter i farger som er produsert i begrenset opplag! S'Cure er produsert med det revolusjerende polypropolenematerialet Flowlite som sikrer en lett og sterk koffert med hardt skall. Alle sommermodeller for 2017 kommer med fargematchende hjulhus og bærehåndtak, samt fin fargekontrast på låsene.

Gjør mer ut av din sommerreise - velg en koffert i en av våre eksotiske eller nautiske farger og få en matchende accessoar: Ett eksklusivt bagasjesmykke som utgjør det lille ekstra på koffertens sommerlook.

Velg din favorittfarge, start å pakke, og straks er du på vei til paradiset!

KJØP S'CURE

*Gjedler S’Cure DLX i alle farger og S’Cure i utvalgte farger. Så langt lageret rekker. Kampanjeperiode 15/05/2017 – 31/08/2017.

trip-to-the-usa

BAGASJE FOR EN TUR TIL USA

KOFFERTER MED TSA-LÅS

trip-to-the-usa

BAGASJE FOR EN TUR TIL USA

KOFFERTER MED TSA-LÅS

Med våre harde og utvidbare kofferter sørger du for at kofferten din overholder amerikanske sikkerhetsregler. Disse koffertene er ideelle for langdistanseflyvninger, og de har alle TSA-lås. Amerikanske Transportation Security Administration (TSA) kontrollerer all bagasje før den sendes ombord på flyet, og av og til inspiserer de innholdet manuelt.

Med TSA-låsen kan den amerikanske sikkerheten få tilgang uten å ødelegge låsen, samtidig som resten av verden holdes ute.

KJØP KOFFERTER MED TSA-LÅS

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Cabin Luggage

Foretrekker du å ta med bagasjen ombord?

Din guide til regler om håndbagasje

Du foretrekker å ta med deg bagasjen ombord. Hvorfor skal man kaste bort tid på å vente ved bagasjebåndet? Når du bruker håndbagasje, er du alltid på vei til det neste reisemålet. Vi sørger for at reisen blir så uproblematisk som mulig. Skriv inn flyselskapet du skal reise med, så hjelper vi deg med å overholde kravene til håndbagasje.

Velg flyselskapet ditt i nedtrekksmenyen øverst.

Vis all håndbagasje

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL TRENGER DU?

Finne vesken som passer best for deg

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL TRENGER DU?

Finne vesken som passer best for deg

Når bagasjen fikk hjul, ble de reisendes liv mye bedre. Nå har du enda flere muligheter, og du kan velge å ha enten to eller fire hjul på koffertene dine. Kofferter kan være stående, med to hjul. Denne stilen egner seg best når du foretrekker å trekke kofferten etter deg. Koffert med fire hjul, kalt spinner, egner seg best når du vil skyve den. Spinners er enklest å manøvrere og gjør det enkelt å komme seg gjennom flyplassen. En stående koffert tåler mer variert underlag. Samsonite har mange alternativer av begge typer.

SE SPINNERE MED FIRE HJUL VIS STÅENDE KOFFERTER MED TO HJUL

Red Dot Award Winners

Red dot award vinner

Mange av våre bestselgende kolleksjoner har nylig vunnet det prestisjefulle Red Dot Design Award, som honorerer banebrytende design og høy kvalitet. 2015 vant våre kolleksjoner Lite-Biz (Best og the Best) og Lite-Shock (Winner) og nå kan vi også stolt presentere Paradiver Light, Lite-Cube DLX/Lite DLX og Starfire som vinnere av Red Dot Design Awards.

Lite-Cube DLX og Lite DLX
”Et lukseriøst produkt”. Juryen berømmet det sofistikerte og detaljerte designet av disse koffertene og baggene.
Oppdag mer

Paradiver Light
Juryen likte kolleksjonens friske stil so tilbyr stor funksjonalitet og er perfekt for utendørsbruk.
Oppdag mer

Bagasje

Vi er litt partiske hos Samsonite, vi mener nemlig at bagasje er mer enn noe man bruker til å forflytte eiendelene sine rundt om i verden. God bagasje beskytter naturligvis dine verdifulle eiendeler, men når du velger den riktige kofferten, blir det mye enklere å pakke til turen, og veien gjennom flyplassen blir mye lettere. Den riktige kofferten lar deg skille deg ut fra mengden, og den perfekte forretningsvesken gir deg selvtillitt selv i de mest utfordrende intervjuene. Du kan stole på at Samsonite har den riktige bagasjen for deg, uansett hvor reisen går.

Våre produkter inkluderer:

 • Kofferter
 • Mobile kontor
 • Håndbagasje
 • Duffelbagger og holdalls
 • Beautybagger og toalettmapper
 • Klesposer

Hvis du bare skal være borte et par netter, er vår kolleksjon med lett bagasje det perfekte valget for å pakke det aller mest nødvendige. Bruk vårt praktiske håndbagasjeverktøy, så finner du lett den perfekte håndbagasjestørrelsen for det flyselskapet du skal reise med.

Trenger du litt mer plass? Ta det med ro, vi har mange store kofferter og reisevesker som fint kan sjekkes inn. Ikke glem at alle Samsonite-kofferter leveres med vårt legendariske rykte for høy kvalitet og vårt globale servicenettverk.

Vi har håndbagasjen for deg, uavhengig av om du foretrekker supersterke harde kofferter eller setter pris på fleksibiliteten du får med en myk koffert og dens utvidelsesmuligheter og ekstra plass. Reiser du stort sett i fritiden, eller må du jobbe mens du er på farten? Ta det med ro, vi har en reiseløsning for deg også.