Personalise your case
Gratis

Eksklusivt tilbud på nett

Gjør din koffert personlig

med gratis gravering*
eller gi bort en unik gave til noen som fortjener det

Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
 For modige og energiske reisende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

For modige og energiske reisende

 For modige og energiske reisende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

For modige og energiske reisende

Gleder du deg allerede til den neste turen? Med vår nyeste modell i begrenset opplag, som er designet i samarbeid med mote- og livsstilsmerket DIESEL, blir du klar til avreise. Hvis du er ute etter bagasje som skiller seg ut, bør du ta en nærmere titt på denne originale, modige og semi-gjennomsiktige kolleksjonen. Du velger selv hva verden skal få se – fra en helt svart modell til en modell som gradvis går over til å bli gjennomsiktig. De sterke gule detaljene, nettfôret og detaljer i kunstskinn gir et røft utseende. I tillegg har kolleksjonen Samsonite x Diesel mange praktiske funksjoner som gjør reiseopplevelsen enda bedre. Den smart integrerte ryggsekken med snøring passer perfekt når du bare trenger å bære med deg lette ting mens du utforsker byen. I tillegg har håndbagasje-modellene en integrert USB-port, slik at du alltid er tilkoblet uansett hvor du reiser.

OPPDAG Samsonite x Diesel

Lite-Shock

LITE-SHOCK

DEN LETTESTE CURV®

Lite-Shock

LITE-SHOCK

DEN LETTESTE CURV®

Lite-Shock er den letteste kofferten i Samsonites Curv®-kolleksjon og kombinerer minimal vekt med maksimal støtmotstand. Denne harde koffertens selvforsterkede, organiske design og ultralette komfortkomponenter har gitt en ekstra lett bagasjekolleksjon som setter en ny standard. Designens støtabsorberende natur sørger for at Light-Shock er sterk selv uten et tykt utvendig skall.

Spinner 75 veier kun 2,5 kg!

OPPDAG LITE-SHOCK OPPDAG MOVE PRO

THE PERFECT LIGHT COMBINATION!

GO SPORTIVE

Lett å kombinere perfekt

 LETT Å KOMBINERE PERFEKT

GO SPORTIVE

LETT Å KOMBINERE PERFEKT

Med Neopulse, en polykarbonat-koffert som veier lite, er dette den perfekte kombinasjonen av letthet og styrke takket være den patenterte selvforsterkende designet med ekstra beskyttede hjørner.

Med Lite-Shock, hvor vi igjen har testet grensen for innovasjon ved å lage den letteste harde kolleksjonen som tåler mest.

Begge disse seriene er laget i Europa, og kan lett kombineres med vår suksessfulle serie Paradiver Light. Nå kommer Paradiver Light med en oppdatert look, nye funksjoner og en lettere vekt. Den oppdateret versjonen av denne serien kommer også i en rekke nye farger.

HANDLE NÅ

Norwegian Hand Luggage

Norwegian

Kjøp Norwegian håndbagasje.

Norwegian

Kjøp Norwegian håndbagasje

Passasjerer som reiser med Norwegian, kan ta med seg ett kolli håndbagasje per person, maksimale mål 55 x 40 x 23 cm og 10 kg.

I tillegg kan du ta med deg en liten PC-veske eller håndveske som må få plass under setet foran deg. Hvis du velger en koffert med eget PC-rom, slipper du det, og du kan bruke plassen foran deg til å strekke ut beina.

VIS BAGASJE FOR NORWEGIAN VIS HÅNDBAGASJE

Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Opplev Flux, neste generasjons polypropenkoffert med glidelås. I denne helt nye kolleksjonen kombinerer vi mange års polypropenkunnskap med sikker og slitesterk dobbel glidelåslukking.

Flux er den første hardside-kolleksjonen fra Samsonite hvor alle modeller har (skjulte) utvidelsesmuligheter slik at du får plass til enda mer når du trenger det. Den moderne designen gjør at den skiller seg ut, og alle detaljer er grundig gjennomtenkt for at den skal bli den perfekte følgesvennen når du er ute på reise. Denne kolleksjonen ble designet for å gjøre det enklere å reise. Den har lettrullende doble hjul, håndtak med dobbelt rør og helfôret praktisk innside som gjør det enkelt å plassere eiendelene dine.

Opplev Flux nå

trip-to-the-usa

BAGASJE FOR EN TUR TIL USA

KOFFERTER MED TSA-LÅS

trip-to-the-usa

BAGASJE FOR EN TUR TIL USA

KOFFERTER MED TSA-LÅS

Med våre harde og utvidbare kofferter sørger du for at kofferten din overholder amerikanske sikkerhetsregler. Disse koffertene er ideelle for langdistanseflyvninger, og de har alle TSA-lås. Amerikanske Transportation Security Administration (TSA) kontrollerer all bagasje før den sendes ombord på flyet, og av og til inspiserer de innholdet manuelt.

Med TSA-låsen kan den amerikanske sikkerheten få tilgang uten å ødelegge låsen, samtidig som resten av verden holdes ute.

KJØP KOFFERTER MED TSA-LÅS

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Cabin Luggage

Foretrekker du å ta med bagasjen ombord?

Din guide til regler om håndbagasje

Du foretrekker å ta med deg bagasjen ombord. Hvorfor skal man kaste bort tid på å vente ved bagasjebåndet? Når du bruker håndbagasje, er du alltid på vei til det neste reisemålet. Vi sørger for at reisen blir så uproblematisk som mulig. Skriv inn flyselskapet du skal reise med, så hjelper vi deg med å overholde kravene til håndbagasje.

Velg flyselskapet ditt i nedtrekksmenyen øverst.

Vis all håndbagasje

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL TRENGER DU?

Finne vesken som passer best for deg

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL TRENGER DU?

Finne vesken som passer best for deg

Når bagasjen fikk hjul, ble de reisendes liv mye bedre. Nå har du enda flere muligheter, og du kan velge å ha enten to eller fire hjul på koffertene dine. Kofferter kan være stående, med to hjul. Denne stilen egner seg best når du foretrekker å trekke kofferten etter deg. Koffert med fire hjul, kalt spinner, egner seg best når du vil skyve den. Spinners er enklest å manøvrere og gjør det enkelt å komme seg gjennom flyplassen. En stående koffert tåler mer variert underlag. Samsonite har mange alternativer av begge typer.

SE SPINNERE MED FIRE HJUL VIS STÅENDE KOFFERTER MED TO HJUL

Vi anbefaler
top-pocket

Håndbagasje med enkel tilgang

Nå med innovativ topplomme.

Er du klar for den neste generasjonen håndbagasje med enkel tilgang? Samsonite har tatt den tradisjonelle håndbagasjen til et helt nytt nivå og utstyrt den med en innovativ og meget praktisk topplomme. Takket være denne nye dimensjonen kan du alltid ha det du trenger for hånden, selv når kofferten ligger under setet eller i bagasjehyllen. Samsonite har en kolleksjon med håndbagasje med enkel tilgang i ulike størrelser, tilpasset de fleste større flyselskapene.

Se den innovative håndbagasjen

Bagasje

Vi er litt partiske hos Samsonite, vi mener nemlig at bagasje er mer enn noe man bruker til å forflytte eiendelene sine rundt om i verden. God bagasje beskytter naturligvis dine verdifulle eiendeler, men når du velger den riktige kofferten, blir det mye enklere å pakke til turen, og veien gjennom flyplassen blir mye lettere. Den riktige kofferten lar deg skille deg ut fra mengden, og den perfekte forretningsvesken gir deg selvtillitt selv i de mest utfordrende intervjuene. Du kan stole på at Samsonite har den riktige bagasjen for deg, uansett hvor reisen går.

Våre produkter inkluderer:

Hvis du bare skal være borte et par netter, er vår kolleksjon med lett bagasje det perfekte valget for å pakke det aller mest nødvendige. Bruk vårt praktiske håndbagasjeverktøy, så finner du lett den perfekte håndbagasjestørrelsen for det flyselskapet du skal reise med.

Trenger du litt mer plass? Ta det med ro, vi har mange store kofferter og reisevesker som fint kan sjekkes inn. Ikke glem at alle Samsonite-kofferter leveres med vårt legendariske rykte for høy kvalitet og vårt globale servicenettverk.

Vi har håndbagasjen for deg, uavhengig av om du foretrekker supersterke harde kofferter eller setter pris på fleksibiliteten du får med en myk koffert og dens utvidelsesmuligheter og ekstra plass. Reiser du stort sett i fritiden, eller må du jobbe mens du er på farten? Ta det med ro, vi har en reiseløsning for deg også.