Bagasje

Bagasje

Er du klar for den neste innovasjonen innen håndbagasje? Samsonite har tatt den klassiske håndbagasjen til et helt nytt nivå og utstyrt den med en innovativ, ekstremt praktisk topplomme eller en lett tilgjengelig frontlomme.

Shop the look
110 ÅR AV INNOVASJON
110 ÅR AV INNOVASJON

Siden Samsonite grunnlas i 1910 har vi produsert kofferter av høy kvalitet som er laget for å vare lenge og for å møte reisendes behov over hele verden. Samsonite er ledende innen koffertbransjen når det gjelder bruk av nye materialer, skaper ikoniske design og kontinuerlig forbedre komforten. Underveis har Samsonite vært først på plass med mange nyheter som alle er grunnlagt i tradisjonen for innovasjon.

HANDLE NÅ OPPDAG VÅR HISTORIE
HÅNDBAGASJE MED ENKEL TILGANG
HÅNDBAGASJE MED ENKEL TILGANG
NÅ MED INNOVATIV TOPPLOMME ELLER LETT TILGJENGELIG FRONTLOMME.

Er du klar for den neste generasjonen håndbagasje med enkel tilgang? Samsonite har tatt den tradisjonelle håndbagasjen til et helt nytt nivå og utstyrt den med en innovativ og meget praktisk topplomme eller lett tilgjengelig frontlomme. Takket være denne nye dimensjonen kan du alltid ha det du trenger for hånden, selv når kofferten ligger under setet eller i bagasjehyllen. Samsonite har en kolleksjon med håndbagasje med enkel tilgang i ulike størrelser, tilpasset de fleste større flyselskapene.

SE DEN INNOVATIVE HÅNDBAGASJEN

Bagasje

Vi som jobber på Samsonite er kanskje litt partiske, men for oss er en koffert mye mer enn bare et middel til å transportere eiendeler fra ett sted til et annet. En god koffert skal naturligvis beskytte tingene du er glad i, men hvis du velger det rette produktet, blir selve bagasjen faktisk en kilde til glede, og flyplassens lange transportetapper føles som en deilig spasertur. Med den rette vesken kan du skille deg ut fra mengden, og den perfekte dokumentvesken kan gi deg selvtilliten du trenger i de mest utfordrende intervjusituasjonene. Hos Samsonite finner du garantert det rette vesken.

Våre utstyrskategorier:

Hvis du skal være borte bare et par netter, har vi et stort antall lette kofferter som rommer alt du trenger.

Har du behov for litt mer plass? Vær ikke redd, vi har mengder av større kofferter og også kofferter som egner seg perfekt for innsjekking. Glem ikke at alle våre Samsonite-produkter lever opp til våre høye kvalitetskrav og omfattes av vårt globale servicenettverk.

Uansett om du foretrekker en superrobust hard koffert eller en fleksibel myk koffert som kan utvides når du trenger ekstra plass, har vi garantert en kabinkoffert som oppfyller dine behov. Reiser du mest i fritiden? Eller må du jobbe på reisen? Ikke noe problem – vi har en perfekt løsning for deg også.