Add a personal touch to your Samsonite

EKSKLUSIVT TILBUD PÅ NETT

Gjør din koffert
personlig

med gravering

eller gi bort en unik gave til noen som fortjener det

Utforsk Se video

Curv

Bli kjent med Curvs® verden

Utforsk

Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Vi anbefaler
 • kr 4.599,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
 • kr 2.399,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
  reddot award 2017 winner
 • kr 4.399,00
  Red Dot - Best Of Best
  Red Dot - Best Of Best
 • kr 4.499,00
  Finnes bare i offisielle Samsonite butikker & på www.samsonite.no
  Finnes bare i offisielle Samsonite butikker & på www.samsonite.no
 • kr 5.399,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
 • kr 1.899,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
  reddot award 2017 winner
Cosmolite

Ny cosmolite-kolleksjon

Nye farger, enda lavere vekt!

Cosmolite

Ny cosmolite-kolleksjon

Nye farger, enda lavere vekt!

Cosmolite-kofferten er en av Samsonites mest ikoniske. Den unike kolleksjonen har prisvinnende design og bruker teknologi som har satt nye standarder for både kvalitet og stil. Ved å utforme komponentene på nytt har den nye Cosmolite-kofferten fått lavere vekt, men den er like sterk som den har vært. Cosmolite produseres av det revolusjonerende Curv®-materialet og er nå en av de sterkeste og letteste Samsonite hardside-kolleksjonene noen sinne. Det er ikke rart at det selges en Cosmolite-koffert hvert 90. sekund! Den videreutviklede Cosmolite-kolleksjonen leveres i en oppdatert, moteriktig fargepalett. Nå kan du reise bekymringsløst og med stil med nye Cosmolite i fargene Copper Blush, Midnight Blue eller Pearl White. I tillegg til de moderne fargene kan du også velge de klassiske fargene Black, Red og Silver.

Oppdag Cosmolite

Lite-Shock

LITE-SHOCK

DEN LETTESTE CURV®

Lite-Shock

LITE-SHOCK

DEN LETTESTE CURV®

Lite-Shock er den letteste kofferten i Samsonites Curv®-kolleksjon og kombinerer minimal vekt med maksimal støtmotstand. Denne harde koffertens selvforsterkede, organiske design og ultralette komfortkomponenter har gitt en ekstra lett bagasjekolleksjon som setter en ny standard. Designens støtabsorberende natur sørger for at Light-Shock er sterk selv uten et tykt utvendig skall.

Spinner 75 veier kun 2,5 kg!

OPPDAG LITE-SHOCK OPPDAG MOVE PRO

neopulse

NEOPULSE

POLYKARBONAT MED LAV VEKT

neopulse

NEOPULSE

POLYKARBONAT MED LAV VEKT

Med Neopulse har Samsonite omdefinert målet for lette polykarbonatkofferter.

Neopulse produseres i Europa og er en hard koffert som kombinerer lav vekt og høy styrke takket være den patenterte selvforsterkende designen med ekstra beskyttende hjørner. Denne iøynefallende og stilige kofferten med fire hjul er produsert på en innovativ måte som samtidig bidrar til å redusere synligheten til riper på utsiden.

OPPDAG NEOPULSE

Norwegian Hand Luggage

Norwegian

Kjøp Norwegian håndbagasje.

Norwegian

Kjøp Norwegian håndbagasje

Passasjerer som reiser med Norwegian, kan ta med seg ett kolli håndbagasje per person, maksimale mål 55 x 40 x 23 cm og 10 kg.

I tillegg kan du ta med deg en liten PC-veske eller håndveske som må få plass under setet foran deg. Hvis du velger en koffert med eget PC-rom, slipper du det, og du kan bruke plassen foran deg til å strekke ut beina.

VIS BAGASJE FOR NORWEGIAN VIS HÅNDBAGASJE

Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Opplev Flux, neste generasjons polypropenkoffert med glidelås. I denne helt nye kolleksjonen kombinerer vi mange års polypropenkunnskap med sikker og slitesterk dobbel glidelåslukking.

Flux er den første hardside-kolleksjonen fra Samsonite hvor alle modeller har (skjulte) utvidelsesmuligheter slik at du får plass til enda mer når du trenger det. Den moderne designen gjør at den skiller seg ut, og alle detaljer er grundig gjennomtenkt for at den skal bli den perfekte følgesvennen når du er ute på reise. Denne kolleksjonen ble designet for å gjøre det enklere å reise. Den har lettrullende doble hjul, håndtak med dobbelt rør og helfôret praktisk innside som gjør det enkelt å plassere eiendelene dine.

Opplev Flux nå

trip-to-the-usa

BAGASJE FOR EN TUR TIL USA

KOFFERTER MED TSA-LÅS

trip-to-the-usa

BAGASJE FOR EN TUR TIL USA

KOFFERTER MED TSA-LÅS

Med våre harde og utvidbare kofferter sørger du for at kofferten din overholder amerikanske sikkerhetsregler. Disse koffertene er ideelle for langdistanseflyvninger, og de har alle TSA-lås. Amerikanske Transportation Security Administration (TSA) kontrollerer all bagasje før den sendes ombord på flyet, og av og til inspiserer de innholdet manuelt.

Med TSA-låsen kan den amerikanske sikkerheten få tilgang uten å ødelegge låsen, samtidig som resten av verden holdes ute.

KJØP KOFFERTER MED TSA-LÅS

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Cabin Luggage

Foretrekker du å ta med bagasjen ombord?

Din guide til regler om håndbagasje

Du foretrekker å ta med deg bagasjen ombord. Hvorfor skal man kaste bort tid på å vente ved bagasjebåndet? Når du bruker håndbagasje, er du alltid på vei til det neste reisemålet. Vi sørger for at reisen blir så uproblematisk som mulig. Skriv inn flyselskapet du skal reise med, så hjelper vi deg med å overholde kravene til håndbagasje.

Velg flyselskapet ditt i nedtrekksmenyen øverst.

Vis all håndbagasje

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL TRENGER DU?

Finne vesken som passer best for deg

2 Wheels 4 Wheels

TO ELLER FIRE – HVOR MANGE HJUL TRENGER DU?

Finne vesken som passer best for deg

Når bagasjen fikk hjul, ble de reisendes liv mye bedre. Nå har du enda flere muligheter, og du kan velge å ha enten to eller fire hjul på koffertene dine. Kofferter kan være stående, med to hjul. Denne stilen egner seg best når du foretrekker å trekke kofferten etter deg. Koffert med fire hjul, kalt spinner, egner seg best når du vil skyve den. Spinners er enklest å manøvrere og gjør det enkelt å komme seg gjennom flyplassen. En stående koffert tåler mer variert underlag. Samsonite har mange alternativer av begge typer.

SE SPINNERE MED FIRE HJUL VIS STÅENDE KOFFERTER MED TO HJUL

top-pocket

Håndbagasje med enkel tilgang

Nå med innovativ topplomme.

Er du klar for den neste generasjonen håndbagasje med enkel tilgang? Samsonite har tatt den tradisjonelle håndbagasjen til et helt nytt nivå og utstyrt den med en innovativ og meget praktisk topplomme. Takket være denne nye dimensjonen kan du alltid ha det du trenger for hånden, selv når kofferten ligger under setet eller i bagasjehyllen. Samsonite har en kolleksjon med håndbagasje med enkel tilgang i ulike størrelser, tilpasset de fleste større flyselskapene.

Se den innovative håndbagasjen

Reis lett neste gang du skal ut og fly

BYTURER

Reis lett neste gang du skal ut og fly

Reis lett. Hvis du skal på byferie eller helgetur og ikke vil sjekke inn bagasjen din, kan du velge blant Samsonites store utvalg av håndbagasje som er tilpasset kravene til ulike flyselskaper. Byturer er mer populært enn noen gang, og det ser ikke ut til at vi kan få nok av dem. Byturer anses ofte å være en rimelig form for ferie. Vi bruker ofte frihelgene våre til å besøke byer, noe som har ført til en 15 % økning i denne typen ferier.

Samsonite arbeider kontinuerlig for å finne innovative løsninger slik at det blir enklere for deg å reise. Se vår fantastiske håndbagasjekolleksjon, alle med spesielle funksjoner som er praktiske når du skal på tur og kun vil ha med deg håndbagasjen.

SE HÅNDBAGASJELØSNINGENE VÅRE

Bagasje

Vi er litt partiske hos Samsonite, vi mener nemlig at bagasje er mer enn noe man bruker til å forflytte eiendelene sine rundt om i verden. God bagasje beskytter naturligvis dine verdifulle eiendeler, men når du velger den riktige kofferten, blir det mye enklere å pakke til turen, og veien gjennom flyplassen blir mye lettere. Den riktige kofferten lar deg skille deg ut fra mengden, og den perfekte forretningsvesken gir deg selvtillitt selv i de mest utfordrende intervjuene. Du kan stole på at Samsonite har den riktige bagasjen for deg, uansett hvor reisen går.

Våre produkter inkluderer:

 • Kofferter
 • Mobile kontor
 • Håndbagasje
 • Duffelbagger og holdalls
 • Beautybagger og toalettmapper
 • Klesposer

Hvis du bare skal være borte et par netter, er vår kolleksjon med lett bagasje det perfekte valget for å pakke det aller mest nødvendige. Bruk vårt praktiske håndbagasjeverktøy, så finner du lett den perfekte håndbagasjestørrelsen for det flyselskapet du skal reise med.

Trenger du litt mer plass? Ta det med ro, vi har mange store kofferter og reisevesker som fint kan sjekkes inn. Ikke glem at alle Samsonite-kofferter leveres med vårt legendariske rykte for høy kvalitet og vårt globale servicenettverk.

Vi har håndbagasjen for deg, uavhengig av om du foretrekker supersterke harde kofferter eller setter pris på fleksibiliteten du får med en myk koffert og dens utvidelsesmuligheter og ekstra plass. Reiser du stort sett i fritiden, eller må du jobbe mens du er på farten? Ta det med ro, vi har en reiseløsning for deg også.