Add a personal touch to your Lite-Cube-DLX

Simples, élégants, stylés

Oppdag våre lommebøker

FOR HENNE FOR HAN

Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Handle Samsonite stilen
Møt vår nye paraply; den innovative UP WAY

Møt vår nye paraply; den innovative UP WAY

Alle dine paraplyproblemer er løst!

Møt vår nye paraply; den innovative UP WAY

Møt vår nye paraply; den innovative UP WAY

Alle dine paraplyproblemer er løst!

Heretter trenger du ikke bli våt mens du prøver å holde deg tørr på regntunge dager. Med UP WAY sin smarte design holder du deg ikke bare tørr i regnet, du skjermer også gulv og bilen din fra å bli våt. Den vannavstøtende Teflon-dekkede paraplyen folder opp, ikke ned som på vanlige paraplyer. Den våte siden vendes derfor innover og vann drypper ikke utover gulvet eller inne i bilen; våte gulv og vått bilintriør er ikke lengre en bekymring med UP WAY.

UP WAY sin innovative design gjør det lett å komme seg inn I bilen din uten å bli våt. Den kan også åpnes i travle gater uten å forstyrre andre passerende. Når du oppdager UP WAY sin enkle og innovative design kommer du til å lure på hvordan du har levd uten så lenge

OPPDAG

wallets-for-men

Lommebøker

Alltid en bra gave

wallets-for-men

Lommebøker

Alltid en bra gave

Skinnlommebøker fra Samsonite er en bra gave for alle anledninger. En lommebok er veldig personlig, men den er også veldig funksjonell og fin. Å velge rett lommebok kan være vanskelig, men Samsonite har et stort utvalg, fra RFID-blokkerende modeller som hjelper til med å beskytte kortene dine mot ID-tyveri, til stilige nøkkelholdere i kvalitetsskinn.

Oppdag alle lommebøkene

Cosmetic cases

Sminkevesker

Vi har noe for alle!

Cosmetic cases

Sminkevesker

Små sminkevesker, praktiske toalettvesker eller romslige kofferter som rommer toalettsakene dine – her finner du Samsonites høykvalitetskolleksjon. Vi har noe for alle!

Se nå

Travel Accessories

reisetilbehør

Laget for å gjøre reisen komfortabel.

Travel Accessories

Laget for å gjøre reisen komfortabel

reisetilbehør

Tilbehøret ble laget for å gjøre det enklere når du er på farten rundt om i verden.

Vis alt reisetilbehør

Vi anbefaler
Introducing the RFID-Blocking Wallet

Vi introduserer lommebok med RFID blokk

Beskytt din personlige identitet!

En enkel og effektiv måte å holde deg og dine data trygge! Med skimming som et økende problem, er en bedre beskyttelse av kredittkort og identitetskort verdt å vurdere. Skimming er en teknikk som brukes til ulovlig å kopiere kortdata, selv på avstand. Samsonite RFID-blokkering i lommebøker beskytter mot betalings- og identitetssvindel gjennom skimming, ved å plassere RFID-blokkerende materiale mellom lommebokens ytre lag og innvendig kledning.

Finn lommebøker og sekker med RFID-Blokkering Se video

Tilbehør

Samsonite vet alt om reising, og vi bruker ikke kunnskapen vår bare til å lage bagasje. Vi vet at det du legger i håndbagasjen din er like viktig som det du legger i kofferten. Vi har en rekke reisetilbehør, håndvesker, totes, lommebøker, mobiletuier og paraplyer som sørger for at du er trygg, sikker og beskyttet når du er på farten.

Sov godt med en av våre behagelige reiseputer eller reisemasker, bli mer organisert med pengebeltene våre, passetui og sett for toalettsaker. Med vårt essensielle reisetilbehør, som koffertlåser, bagasjemerker, hengelåser og reiseadaptere, får du litt ekstra ro i sjelen.