Accessories

Accessories

Vårt reisetilbehør er laget for å gjøre reisen din så komfortabel som mulig. Ta en behagelig høneblund ved hjelp av en nakkepute. Gi eiendelene dine ekstra beskyttelse ved hjelp av en ekstra lås. Sørg for at du alltid kan være tilkoblet når det er nødvendig, ved hjelp av vårt tekniske tilbehør.
Med et stort utvalg av paraplyer, lommebøker, toalettmapper, sminkepunger og navnemerker har vi noe til alle reiser.

BESKYTT DIN PERSONLIGE IDENTITET!
BESKYTT DIN PERSONLIGE IDENTITET!

En enkel og effektiv måte å holde deg og dine data trygge! Med skimming som et økende problem, er en bedre beskyttelse av kredittkort og identitetskort verdt å vurdere. Skimming er en teknikk som brukes til ulovlig å kopiere kortdata, selv på avstand. Samsonite RFID-blokkering i lommebøker beskytter mot betalings- og identitetssvindel gjennom skimming, ved å plassere RFID-blokkerende materiale mellom lommebokens ytre lag og innvendig kledning.

FINN LOMMEBØKER OG SEKKER MED RFID-BLOKKERING
MØT VÅR NYE PARAPLY; DEN INNOVATIVE UP WAY
MØT VÅR NYE PARAPLY; DEN INNOVATIVE UP WAY

ALLE DINE PARAPLYPROBLEMER ER LØST!
Heretter trenger du ikke bli våt mens du prøver å holde deg tørr på regntunge dager. Med UP WAY sin smarte design holder du deg ikke bare tørr i regnet, du skjermer også gulv og bilen din fra å bli våt. Den vannavstøtende Teflon-dekkede paraplyen folder opp, ikke ned som på vanlige paraplyer. Den våte siden vendes derfor innover og vann drypper ikke utover gulvet eller inne i bilen; våte gulv og vått bilintriør er ikke lengre en bekymring med UP WAY.

UP WAY sin innovative design gjør det lett å komme seg inn I bilen din uten å bli våt. Den kan også åpnes i travle gater uten å forstyrre andre passerende. Når du oppdager UP WAY sin enkle og innovative design kommer du til å lure på hvordan du har levd uten så lenge

OPPDAG