Add a personal touch to your Lite-Cube-DLX

Simples, élégants, stylés

Oppdag våre lommebøker

FOR HENNE FOR HAN

Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
wallets-for-men

Lommebøker

Alltid en bra gave

wallets-for-men

Lommebøker

Alltid en bra gave

Skinnlommebøker fra Samsonite er en bra gave for alle anledninger. En lommebok er veldig personlig, men den er også veldig funksjonell og fin. Å velge rett lommebok kan være vanskelig, men Samsonite har et stort utvalg, fra RFID-blokkerende modeller som hjelper til med å beskytte kortene dine mot ID-tyveri, til stilige nøkkelholdere i kvalitetsskinn.

Oppdag alle lommebøkene

Cosmetic cases

Sminkevesker

Vi har noe for alle!

Cosmetic cases

Sminkevesker

Små sminkevesker, praktiske toalettvesker eller romslige kofferter som rommer toalettsakene dine – her finner du Samsonites høykvalitetskolleksjon. Vi har noe for alle!

Se nå

Travel Accessories

Samsonite reisetilbehør

Laget for å gjøre reisen komfortabel.

Travel Accessories

Laget for å gjøre reisen komfortabel

Samsonite reisetilbehør

Tilbehøret ble laget for å gjøre det enklere når du er på farten rundt om i verden.

Vis alt reisetilbehør

Vi anbefaler
Introducing the RFID-Blocking Wallet

Vi introduserer lommebok med RFID blokk

Beskytt din personlige identitet!

En enkel og effektiv måte å holde deg og dine data trygge! Med skimming som et økende problem, er en bedre beskyttelse av kredittkort og identitetskort verdt å vurdere. Skimming er en teknikk som brukes til ulovlig å kopiere kortdata, selv på avstand. Samsonite RFID-blokkering i lommebøker beskytter mot betalings- og identitetssvindel gjennom skimming, ved å plassere RFID-blokkerende materiale mellom lommebokens ytre lag og innvendig kledning.

Finn lommebøker og sekker med RFID-Blokkering Se video

Tilbehør

Samsonite vet alt om reising, og vi bruker ikke kunnskapen vår bare til å lage bagasje. Vi vet at det du legger i håndbagasjen din er like viktig som det du legger i kofferten. Vi har en rekke reisetilbehør, håndvesker, totes, lommebøker, mobiletuier og paraplyer som sørger for at du er trygg, sikker og beskyttet når du er på farten.

Sov godt med en av våre behagelige reiseputer eller reisemasker, bli mer organisert med pengebeltene våre, passetui og sett for toalettsaker. Med vårt essensielle reisetilbehør, som koffertlåser, bagasjemerker, hengelåser og reiseadaptere, får du litt ekstra ro i sjelen.