Disney- og barnevesker

Disney- og barnevesker

Er tiden inne for å begynne på skolen, eller skal du reise på ferie med familien? Vår Disney- og barnekolleksjon settes definitivt pris på av de minste reisende. Vi har et stort antall kofferter, ransler og ryggsekker til barn, med Disneys kuleste figurer. Sjekk våre fargerike reisekofferter, koffertsett og skolekolleksjoner med morsomme og spennende motiver.

Shop the look
KOFFERTER SOM BARN KAN SITTE PÅ
KOFFERTER SOM BARN KAN SITTE PÅ

Å REISE ER EN DRØM MED DREAM2GO!
Ta en titt på vår fantastiske, nye kolleksjon av kofferter som barn kan sitte på, og som garantert gjør alles reiseopplevelse til en drøm. Det finnes ikke et eneste barn som ikke drømmer om sin egen koffert som det går an å sitte på. Det gjør at de kan ta med seg sine egne ting, og samtidig blir foreldrenes liv enklere når de er på reisefot. Og vi vet alle at fornøyde barn gjør ferien bedre for hele familien.

✓ Lekne design gjør flyplassene morsommere
✓ Den perfekte reisekameraten for overnattingsbesøk og når barna skal leke sammen
✓ Lett håndbagasjestørrelse, kun 2,1 kg, med kapasitet på 30 liter
✓ Utstyrt med myke gummidetaljer som beskytter små fingre mens du pakker
✓ Slitesterke hjul, brukervennlige stoffhåndtak som gjør den trygg å sitte på, samt en reim som kan brukes til både skulderreim og bagasjereim.

Tilgjengelig i de supersøte figurene sebra, tiger, ponni og bie, samt Disney-favorittene Mikke, Minnie og Disney.Pixars Biler. Disse koffertene er uunnværlige for barn under 8 år.

Oppdag Dream2Go

Vesker til barn

På Samsonite vet vi at reisen kan være akkurat like spennende som det endelige reisemålet, så hvorfor ikke la barna få hjelpe til med å pakke sine egne kofferter.

Våre barnekofferter er designet og produsert etter Samsonites legendarisk høye standard og passer perfekt for barn som befinner seg på reisefot.

Vi har en sekk eller koffert for enhver liten globetrotter, med deres favorittfigurer fra Disney, Marvel og Star Wars. De aller yngste reisende kommer til å elske våre Happy Sammies-kofferter.

I vårt barnesegment finner du alt fra små stående kofferter som er perfekte for overnattingen hos mormor og morfar til matchende ransler, treningsbager, håndvesker og barneryggsekker. Så hvorfor ikke la barna hjelpe til med å pakke sin egen bagasje?