PC-sekker
<span style='font-size: clamp(25px, 2.5vw, 29px); font-family: GT America; font-weight: 300'>EXPECT ONE FOR YOU</span>

PC-sekker
EXPECT ONE FOR YOU

PC-ryggsekker

Recyclex Material
Recyclex™-materialer er laget av minst 50 % resirkulert plast. Dette reduserer vår påvirkning på planeten og gir avfallet nytt liv som en del av våre slitesterke og holdbare produkter.
Zalia 3.0 Ryggsekk med lokk 14.1" 37 x 28 x 9 cm | 1 kg
  easyJet
Denne vesken kan tas med om bord på EasyJet.
Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
Wander Last Ryggsekk 15.6" 44 x 30 x 16.5/21.5 cm | 1.2 kg
  easyJet
Denne vesken kan tas med om bord på EasyJet.
Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
Pro-DLX 6 Ryggsekk Underseater 15.6" 45 x 35 x 20 cm | 1.3 kg
  easyJet
Denne vesken kan tas med om bord på EasyJet.
Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
Biz2go Ryggsekk daytrip 15.6" 44 x 33 x 20 cm | 1.1 kg
Recyclex Material
Recyclex™-materialer er laget av minst 50 % resirkulert plast. Dette reduserer vår påvirkning på planeten og gir avfallet nytt liv som en del av våre slitesterke og holdbare produkter.
Zalia 3.0 Ryggsekk 15.6" 41 x 28 x 12.5 cm | 1.1 kg

Dataryggsekker til jobben

For deg som pendler til jobben, er en slitesterk og sikker dataryggsekk det perfekte alternativet. Disse dataryggsekkene med høyteknologiske sikkerhetsfunksjoner som beskytter eiendelene dine, og forskjellige lommer og rom som gjør det enkelt å organisere innholdet, er perfekte for alle som jobber, studerer eller reiser mye i tjenesten.

For den moderne, urbane reisende har dataryggsekken blitt en selvfølge i hverdagen. Disse komfortable dataryggsekkene tar bedre vare på ryggen og har plass til alt du trenger til jobben eller skolen. Med en ryggsekk har du alltid hendene fri. Oppdag alle fordelene med våre fantastiske dataryggsekker!

Beskyttelse

Beskytt de verdifulle elektriske enhetene dine og føl deg trygg i vissheten om at den bærbare datamaskinen din ikke kommer til skade når du forflytter deg fra ett sted til et annet. Våre dataryggsekker har en vattert innvendig datalomme som beskytter datamaskinen din mot hverdagens uunngåelige påkjenninger.

Mål

Et av de vanligste problemene folk opplever når de skal kjøpe dataryggsekk, er å finne en modell som passer til størrelsen på datamaskinen. Alle våre dataryggsekker kommer i forskjellige størrelser tilpasset skjermstørrelser mellom 9,7" (24,6 cm) og 17,3" (43,9 cm), så du kan velge din favorittmodell, uavhengig av størrelsen.

Organisering

I tillegg til en datamaskin må vi ofte bære med oss en del andre ting i hverdagen. Samsonites dataryggsekker er utrolig brukervennlige og har praktiske innvendige oppbevaringsløsninger som hjelper deg å oppbevare tingene dine på en strukturert måte. De har også egne lommer og rom til mobiltelefon, nettbrett, lader og dokumenter.

Kvalitet

Vi bruker bare de beste materialene, noe som innebærer at dataryggsekkene holder like lenge som koffertene våre. Vi ønsker å tilby deg det aller beste, slik at du kan ha glede av dataryggsekken din i mange år fremover.

Utvidelse

Iblant trenger man litt ekstra plass. I stedet for å prøve å presse alt mulig ned i din nåværende mindre ryggsekk eller begynne å lete etter en veske i tillegg, foreslår vi at du heller anskaffer en av våre utvidbare dataryggsekker. Du får plass til mer uten at innholdet blir uorganisert. Datamaskinen er fremdeles i trygg forvaring, men du kan øke volumet på resten av ryggsekken ved hjelp av den smarte utvidelsesdelen med glidelås.

Smart Sleeve

Hvis du reiser med både koffert og dataryggsekk, har vi en perfekt løsning som gir deg enda større fleksibilitet. Takket være den praktiske Smart Sleeve-funksjonen kan du tre ryggsekken ned på koffertens trekkhåndtak og la den kjøre med. Lett og smidig! Se gjennom vårt utvalg av kofferter og match valget ditt med den dataryggsekken du liker best.

Sikkerhet

Sørg for at dataryggsekkens innhold er i trygg forvaring, ved å velge en modell med TSA-kabellås. Produktene våre har også andre sikkerhetsfunksjoner, blant annet RFID-blokkering som beskytter kreditt- og ID-kortene dine mot skimming og gjør at du kan reise i ro og mak.

Regntrekk

Vi har opplevd det alle sammen: å bli overrumplet av et regnskyll når vi ikke har med en paraply. Hos oss finner du dataryggsekker som beskytter mot elementene og sørger for at datamaskinen og andre eiendeler ikke får vannskader. Det spesialdesignede regntrekket reduserer faren for at tingene dine skal bli våte, og sørger for at du er forberedt på allslags vær.

Recyclex™ Dataryggsekker

Alle kan bidra til en grønnere og mer bærekraftig planet. Her på Samsonite mener vi at til og med dataryggsekken kan bidra. Noen av modellene våre er laget av 100 % gjenvunne PET-flasker og har en ekstra holdbar og fleksibel konstruksjon.

Hjul

Hvis du har tenkt å pakke ned mange ting i dataryggsekken, kan det være verdt å investere i en modell med hjul. Disse modellene har også et trekkhåndtak slik at du kan trekke dem når de blir for tunge å bære på ryggen.

Stil

Elegant, ledig, høyteknologisk, sporty ... uansett hvilken stil du foretrekker, har vi dataryggsekken for deg. Se gjennom alle våre modeller og finn en modell som passer din stil. Foretrekker du en mer klassisk stil? Sjekk våre skuldervesker til bærbare datamaskiner.

Kvinner

Samsonite har flere dataryggsekker som er spesialkonstruert for kvinner. Disse forretningsryggsekkene for kvinner gir deg en mengde praktiske oppbevaringsløsninger uten at det går utover verken design, stil eller kvalitet. Sjekk våre fantastiske [dataryggsekker for kvinner](https://www.samsonite.no/ryggsekker-til-henne/?prefn1=LPSZ&prefv1=14.1%26quot%3B%7C14%26quot%3B%7C15.6%26quot%3B%7C13.3%26quot%3B%7C9.7%26quot%3B) – du finner garantert en modell som passer dine stilpreferanser og behov.

Tilkobling

Et vanlig problem på reisen er at batterier går tomme for strøm. Med Samsonites utrolig praktiske dataryggsekker [med Easy Pass og powerbanks] holder du deg alltid tilkoblet (https://www.samsonite.no/pc-ryggsekker/?prefn1=refinementUsp&prefv1=integrated-usb-port%7Cpowerbank-included%7Crfid) og trenger aldri mer bekymre deg for ikke å ha tilstrekkelig med strøm.

Personlige detaljer

Tilpass dataryggsekken og gjør den til din egen. Med en stilig og eksklusiv preging blir ryggsekken helt unik og skiller seg ut i mengden. Sjekk alle våre tilpasningsalternativer for kofferter, håndvesker og dataryggsekker.