kabinkofferten

Finn den perfektekabinkofferten

Håndbagasje

Med din nye favorittkoffert blir neste flyreise en ren nytelse! Stig om bord i flyet med en kabinkoffert som er lett og slitesterk og har utrolig smarte oppbevaringsløsninger. Få hjelp av vår håndbagasjeguide for å finne riktig koffert til din neste reise.

Gratis personalisering
Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
C-Lite Utvidbar koffert med 4 hjul 55cm 55 x 40 x 20/23 cm | 2.1 kg
Gratis personalisering
Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
C-Lite Koffert med 4 hjul 55cm 55 x 40 x 20 cm | 1.9 kg
Personaliserbar
Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Nuon Utvidbar koffert med 4 hjul 55 cm 55 x 40 x 20/23 cm | 2.5 kg
Gratis personalisering
Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Attrix Utvidbar koffert med 4 hjul 55cm 55 x 35 x 23/26 cm | 2.1 kg
Gratis personalisering
Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Attrix Utvidbar koffert med 4 hjul 55cm 55 x 40 x 20/23 cm | 2.2 kg

Kabinkofferter for alle behov

Det er ikke alltid like enkelt å velge den riktige kabinkofferten. Vekt- og størrelsesgrensene varierer mellom forskjellige flyselskaper, og det kan være vanskelig og forvirrende å prøve å holde seg innenfor reglene. Dertil kommer alle spørsmål angående stil, farge, ekstrafunksjoner og hva som passer best sammen med ens øvrige reiseutstyr, PLUSS alle andre faktorer som bør vurderes: Vil du ha en hard eller myk modell? To eller fire hjul? Hvilken størrelse passer best? Med eller uten datalomme? Vi vil gjerne hjelpe deg å finne den perfekte kabinkofferten, så hvis du leser videre, får du noen råd om hva du bør tenke på.

Hard eller myk koffert?

En fordel med harde kabinkofferter er at de er mer vanntette, en egenskap som garantert settes pris på av alle som reiser mye, og som en eller annen gang har blitt overrasket av ruskevær på veien mellom flyplassen og hotellet. Harde modeller er også mindre følsomme for støt og kan gi bedre beskyttelse på turbulente reiser. Myke kabinkofferter er på den andre siden generelt lettere, en faktor som har betydning når man må innrette pakkingen etter flyselskapets vektbegrensninger. Myke kofferter kan også være lettere å skvise inn der det er trangt om plassen. Enkelte modeller har dessuten utvidelsesfunksjoner som gjør det mulig å øke plassen når det trengs.

Innvendige og utvendige oppbevaringsløsninger

Når du reiser lett, er det viktig at du kan organisere innholdet i kofferten på en god måte, så se litt ekstra nøye på de innvendige oppbevaringsløsningene i våre forskjellige kabinkofferter. Se etter om kofferten har innvendige rom der du kan legge sko og skittentøy som du vil holde adskilt fra de rene og tørre klærne dine. En annen praktisk løsning er en innebygd vanntett lomme til fuktige gjenstander som paraplyer og vaskekluter. Hvis du ønsker å gå raskt gjennom flyplassens sikkerhetskontroll, bør du se etter en kabinkoffert med Checkpoint Wet Pocket. I denne avtakbare, gjennomsiktige lommen kan du oppbevare alt av væsker og dermed gjøre prosessen enklere. Du som reiser i jobben, foretrekker kanskje en koffert med integrert lomme til datamaskinen eller nettbrettet. Flere av våre modeller har denne praktiske funksjonen, som hjelper deg å beskytte sakene dine uten at du må bære med deg en separat dataveske. En annen faktor du bør vurdere, er om du har behov for å være tilkoblet under reisen. Enkelte av våre koffertmodeller har innebygd USB-uttak og powerbank slik at du kan være tilkoblet også når du ikke har tilgang til en veggkontakt. Utvendige lommer er også en praktisk egenskap som er verdt å overveie. I de spesialdesignede lommene foran på noen av kabinkoffertene våre kan du oppbevare billetter, pass, telefon eller aviser som du vil ha lett tilgjengelig. Når det gjelder hjulene, bør du tenke etter om du foretrekker å skyve kofferten eller dra den etter deg. Kabinkofferter med fire hjul er perfekte på jevne underlag. Hvis du heller vil dra kofferten etter deg og tror at du kommer til å bevege deg en del på ujevnt underlag, bør du heller velge en kabinkoffert med to hjul.

Sikkerhet

Selv om kabinkofferter normalt tas med om bord i flyet, bør du være nøye med sikkerheten og sørge for at innholdet alltid er i trygg forvaring. Velg en kabinkoffert med kombinasjonslås eller låsbare glidelåser. Hvis du reiser til USA, er det lurt å se etter en kabinkoffert med TSA-lås. Med en slik lås kan kofferten åpnes av amerikanske tollere uten å skades.

Mål og vekt

Flyselskapene krever ofte ekstra avgifter av passasjerer med for stor eller for tung håndbagasje. Med vår smarte håndbagasjeguide kan du unngå det ved å sjekke hva som gjelder for det flyselskapet du skal reise med. I guiden finner du flere modeller for hvert flyselskap, så sjekk reglene før du reiser, og hold deg oppdatert om de nyeste reglene. Uansett om du flyr med British Airways, Ryanair eller Emirates, har vi kabinkofferten som passer nettopp for deg!