ECODIVER

  • Den ultimate samlingen for eventyr
  • Vannavvisende stoff
  • Laget av resirkulerte materialer
  • Kombinerer funksjonalitet og sikkerhet med stilig design

Ecodiver

Ecodiver setter en ny standard i vårt utvalg av sportsvesker. Denne kolleksjonen kombinerer funksjonalitet med elegant design og er utviklet med fokus på sikkerhet og komfort. Ecodiver er laget av resirkulerte materialer ved hjelp av vår Recyclex™ Material-teknologi og passer perfekt til vår bærekraftstrategi 'Our Responsible Journey'. Det gjør denne kolleksjonen til det perfekte valget når du vil utforske utendørs eller ta endeløse turer i byen. Hva er ditt neste eventyr? Ecodiver, eventyr venter.

  easyJet
Denne vesken kan tas med om bord på EasyJet.
Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
  Ryanair
Denne vesken kan tas med om bord på Ryanair.
Sjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
HVORDAN BLIR ECODIVER MER VANNTESTÅENDE?
HVORDAN BLIR ECODIVER MER VANNTESTÅENDE?

Vår Ecodiver-kolleksjon er kjent for sitt vannavstøtende stoff kombinert med en vannavstøtende ytre glidelås. Denne egenskapen oppnås ved å legge et overflatelag på toppen av stoffet, som gjør stoffet mer vannavstøtende og gir en vannsøyleverdi på opptil 1500 mm, samt gir stoffet en lengre slitestyrke.

HVORFOR ECODIVER ER MER BÆREKRAFTIG
HVORFOR ECODIVER ER MER BÆREKRAFTIG

Ecodivers viktigste ytre stoff og indre fôr er laget av minst 95 % resirkulerte PET-flasker som en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. 4-47 resirkulerte plastflasker har blitt brukt til å produsere Ecodiver-produkter. I tillegg er det svarte dekorative stoffet laget av 95 % resirkulert nylon industriavfall, og det indre fôret er laget av oppløsningsfarget resirkulerte PET-flasker, så stofffargingsprosessen ble hoppet over, noe som resulterte i mindre vann- og fargebruk. Beleggene og basene til stoffene våre er laget av nye materialer. Er du interessert i Samsonites mer bærekraftige tiltak? Les vår strategi for ansvarlig reise her.