<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

DESIGNED TO MATTER.
MADE TO LAST.

HVORFOR ER ESSENCE MER HOLDBAR

LAGET AV RESIRKULERT MATERIALER
LAGET AV RESIRKULERT MATERIALER
Essens-skålene er laget av minst 70% resirkulert polypropylen fra forbruksavfall som yoghurtbeger, mens det indre fôret og tverrstroppene er laget av 97% og 100% resirkulert PET. Disse resirkulerte, men bærekraftige materialene er en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. Overflaten og baksiden er laget av nye materialer. Med Essens forvandles engangsplastavfall til slitesterk, lett og sterk bagasje, uten at det går på bekostning av kvaliteten.
MADE IN EUROPE,<br>
DESIGNET FOR Å VÆRE BÆREKRAFTIG
MADE IN EUROPE,
DESIGNET FOR Å VÆRE BÆREKRAFTIG
Essens kofferter produseres i hjertet av Europa og bruker grønn strøm til skallproduksjon og sluttproduktmontering. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet sikrer at du kan stole på et holdbart produkt.
LETT Å REPARERE
LETT Å REPARERE
Hvis kofferten din trenger reparasjon, kan Essens deler enkelt byttes ut. Hjulet er utformet på en slik måte at du enkelt kan demontere og reparere det selv. Se videoen her for å se hvordan det fungerer.

ENDA FLERE GRUNNER TIL Å ELSKE ESSENS

TOPP SIKKERHET
TOPP SIKKERHET
Essens kofferter sørger for at eiendelene dine oppbevares trygt takket være det innovative 3-punkts låsesystemet, opprinnelig patentert av Samsonite og kontinuerlig optimalisert, og gir deg trygghet under hele reisen.
LETT OG STERK
LETT OG STERK
Essens er designet og produsert i Europa og er en av de letteste 3-punkts låsene i polypropylen i sin klasse. Den eksepsjonelle vekten oppnås via selvforsterkende design, høyteknologisk produksjonsmetode og revolusjonerende polypropylenblanding. Den unike felgkonstruksjonen og tetningen gir ikke bare utrolig styrke, men begrenser også vanninntrenging. Selv om de er blant de letteste, består koffertene til Essen de strenge styrketestene som Samsonite er kjent for og tilbyr en enorm høy pakkekapasitet.
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
Essens har to voluminøse pakkekuber som er uttakbare, håndvaskbare og enkle å løfte og bære takket være bærehåndtakene på begge sider. Fleksibilitet i pakking er garantert da du kan lagre gjenstander i og under pakkekubene og endre høyden takket være bajonettsystemet. Hvis du ikke har lyst til å pakke ut, er det bare å løfte og legge hele pakkekuben i skapet.
GJØR DET DIN
GJØR DET DIN
Hvert bagasjestykke har 4 unikt designede klistremerker.* Lasergravering på trekkhåndtaksrørene er også mulig.

*Utformingen av klistremerkene kan avvike fra bildet som vises.
Features that match your travel needs

Detaljer for å møte dine reisebehov

Essens 3-punkts lås
Essens Dobbelt trekkhåndtak
Essens Lettrullende, stillegående hjul
Essens Interiør med 3 i 1 pakningsløsning
Essens Integrert ID-brikke
Essens Flere måter å tilpasse