<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

DESIGNED TO MATTER.
MADE TO LAST.

<span style="color: #000000;">ESSENS</span>
<span class="title--small" style="color: #b7d15c;">Limited edition</span>

ESSENS
Limited edition

Oppdag Essens i limited edition, vår nyeste innovasjon innen sirkulæritet. Det er vår første koffert noensinne som lukker produksjonssløyfen ved å bruke brukte kofferter som en del av materialet.

FRA TIDLIGERE HISTORIER
TIL NYE REISER
FRA TIDLIGERE HISTORIER TIL NYE REISER
Vi samlet inn, demonterte og brukte 2500 gamle kofferter for å lage 1000 eksemplarer av denne nye, begrensede utgaven. Resultatet er at ytterskallet er laget av minst 35 % (i vekt) resirkulerte kofferter og minst 45 % (i vekt) resirkulert restavfall, til sammen minst 80 % resirkulert materiale. En unik koffert du ikke vil gå glipp av!

Bestill en unikt nummerert koffert nå

Hver koffert er gravert med et unikt nummer fra 0001/1000 til 1000/1000, noe som gir hver enkelt koffert en ekstra følelse av eksklusivitet.

Koffert med 4 hjul 55cm

Kjøp nå

Koffert med 4 hjul 75cm

Kjøp nå

Hva gjør Essens Limited Edition spesiell?

Essens-ltd Slutt sirkelen
En tredjedel av det ytre skallet er laget av resirkulerte kofferter.
Essens-ltd Lavere karbonavtrykk
En reduksjon på >25 % sammenlignet med ESSENS-kofferten vår.
Essens-ltd Enkelt å reparere selv
Essens-ltd MADE IN EUROPE

HVORFOR ER ESSENCE MER HOLDBAR

LAGET AV RESIRKULERT MATERIALER
LAGET AV RESIRKULERT MATERIALER
Essens-skålene er laget av minst 70% resirkulert polypropylen fra forbruksavfall som yoghurtbeger, mens det indre fôret og tverrstroppene er laget av 97% og 100% resirkulert PET. Disse resirkulerte, men bærekraftige materialene er en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. Overflaten og baksiden er laget av nye materialer. Med Essens forvandles engangsplastavfall til slitesterk, lett og sterk bagasje, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Recyclex™-materialer er laget av minst 50 % resirkulert plast. Dette reduserer vår påvirkning på planeten og gir avfallet nytt liv som en del av våre slitesterke og holdbare produkter.
MADE IN EUROPE,<br>
DESIGNET FOR Å VÆRE BÆREKRAFTIG
MADE IN EUROPE,
DESIGNET FOR Å VÆRE BÆREKRAFTIG
Essens kofferter produseres i hjertet av Europa og bruker grønn strøm til skallproduksjon og sluttproduktmontering. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet sikrer at du kan stole på et holdbart produkt.
LETT Å REPARERE
LETT Å REPARERE
Hvis kofferten din trenger reparasjon, kan Essens deler enkelt byttes ut. Hjulet er utformet på en slik måte at du enkelt kan demontere og reparere det selv. Se videoen her for å se hvordan det fungerer.

ENDA FLERE GRUNNER TIL Å ELSKE ESSENS

TOPP SIKKERHET
TOPP SIKKERHET
Essens kofferter sørger for at eiendelene dine oppbevares trygt takket være det innovative 3-punkts låsesystemet, opprinnelig patentert av Samsonite og kontinuerlig optimalisert, og gir deg trygghet under hele reisen.
LETT OG STERK
LETT OG STERK
Essens er designet og produsert i Europa og er en av de letteste 3-punkts låsene i polypropylen i sin klasse. Den eksepsjonelle vekten oppnås via selvforsterkende design, høyteknologisk produksjonsmetode og revolusjonerende polypropylenblanding. Den unike felgkonstruksjonen og tetningen gir ikke bare utrolig styrke, men begrenser også vanninntrenging. Selv om de er blant de letteste, består koffertene til Essen de strenge styrketestene som Samsonite er kjent for og tilbyr en enorm høy pakkekapasitet.
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
3 I 1 PAKNINGSLØSNING
Essens har to voluminøse pakkekuber som er uttakbare, håndvaskbare og enkle å løfte og bære takket være bærehåndtakene på begge sider. Fleksibilitet i pakking er garantert da du kan lagre gjenstander i og under pakkekubene og endre høyden takket være bajonettsystemet. Hvis du ikke har lyst til å pakke ut, er det bare å løfte og legge hele pakkekuben i skapet.
GJØR DET DIN
GJØR DET DIN
Hvert bagasjestykke har 4 unikt designede klistremerker.* Lasergravering på trekkhåndtaksrørene er også mulig.

*Utformingen av klistremerkene kan avvike fra bildet som vises.
Features that match your travel needs

Detaljer for å møte dine reisebehov

Essens 3-punkts lås
Essens Dobbelt trekkhåndtak
Essens Lettrullende, stillegående hjul
Essens Interiør med 3 i 1 pakningsløsning
Essens Integrert ID-brikke
Essens Flere måter å tilpasse