Vi vil se verden mens vi reiser samtidig som vi respekterer vår planets grenser. Dette gjør vi gjennom å fokusere på hele prosessen – fra produksjonen av våre produkter til produktets totale levetid.

Den nye Proxis kofferten har blitt utviklet for å følge deg under mange år på reise og eventyr, hvor enn du skal. Nå innkluderer den også en ny og unik servicetjeneste som følger produktet under hele dens livslengde.

Bekymringsløs service

Nødvendige reparasjoner inkl. Transportskader (f.eks. forårsaket av flyselskap) utføres uten spørsmål - unntaket er kosmetiske skader eller skader som har oppstått grunnet feil bruk, som du kan lese etterfølgende*

Nøye gjennomgang

Vi kommer til å se over hele din koffert når du leverer den inn for reparasjon eller service, rengjør kofferten og bytter nye til hjul om nødvendig, slik at din Proxis ruller like bra som når du kjøpte den.

Erstattning & resirkulering

Om din koffert ikke kan reparareres (*) kommer vi til å erstatte og resirkulere din oprinnelige koffert. Slik sikrer vi at sporene som produktet etterlater seg er minimale. De få av koffertens deler som ennå ikke kan resirkuleres vil taes hånd om på en korrekt måte intill vi har funnet en holdbar løsning for også disse delene.

Resirkulering & få belønning

Vi organiserer henting av ditt produkt på vår kostnad. Når vi har mottatt ditt registrerte produkt kommer du som takk for din lojalitet få en10 % rabattkupong for ditt neste kjøp. Kupongen er gyldig 12 måneder i alle butikker og webbutikker, både våre egne og hos våre autoriserte forhandlere.

Ekstra 10 års gjenvinningsservice

Denne gjenvinningssericen er gyldig i 10 ekstra år utover den allerede gyldige 10-års garantiperioden. Så du kan benytte deg av den mellom 5 og 20 år etter at du har kjøpt ditt produkt.

(*) Vår service tjeneste dekker ingen skader som har oppstått grunnet feil bruk, ulykker, normal slitasje, kosmetiske skader som skraper, bulker, fargeforandringer eller andre ikke-funksjonelle forandringer i produktets utseende. For elektronikk og elektroniske komponenter og kopplinger, kabler. Adapter og baterier gjelder kun den lovlige garantien som kan skille seg fra land til land.