Proxis

Tomorrow is here

Proxis

LETT & STERK

COMPLEMENTARY EMBOSSING

MER BÆREKRAFTIG
MER BÆREKRAFTIG

Proxis produsert i Europa med fullstendig resirkulerbare skall. Ved å kjøpe en Proxis kan du dra nytte av en unik wecare-tjeneste som tilbyr bekymringsfri reparasjonsservice og muligheten til å gjenbruke eller resirkulere kofferten din. Les mer på vår wecare-side.

CASPER RUUD X PROXIS
CASPER RUUD X PROXIS

Enhver reise starter med ambisjoner, noe vår nye globale ambassadør, den internasjonale tennisstjernen Casper Ruud, vet alt om. Han streber etter det beste, og det samme gjør Samsonite, noe som illustreres i vår innovative Proxis-koffertkolleksjon - nå tilgjengelig i iøynefallende lime.

Med felles verdier som tillit, motstandsdyktighet og ytelse, passer dette nye partnerskapet perfekt til Caspers reisebehov og hjelper ham med å nå sine mål. Game, set, match!

PROXIS LUGGAGE
FEATURES
PROXIS LUGGAGE
FEATURES
  • Integrert TSA-lås
  • Forlenget drahåndtak for enkel og smidig manøvrering
  • Doble hjul som gjør den lett å kjøre
  • Fullt utstyrt interiør

Proxis

Med Proxis begynner en ny æra av reiser. Koffertens yttre skall er produsert i Roxkin™, et ekslusivt multilag materiale utviklet av Samsonite. Materialet gjennoptar sin form, er ekstremt sterkt, motstandsdyktig og lett. Det rafinerte designet er gjort for å møte alle dine reisebehov. Utover det kommer Proxis med førtseklasses assistanse og fordelsprogram under og etter garantiperioden med vårt nye Samsonite wecare programme.