NESTE GENERASJON
KOFFERTER

HVORDAN DEN ER SKAPT

“Proxis unike, håndtegnede design er inspirert av utseendet og strukturen til et reptils skjellete hud. Designet gjenspeiler også seigheten og spensten til Roxkin™-materialet, og akkurat som skinn vil koffertens koffert beskytte det som er inni.”

Alice A. - Proxis Designer

LETT & STERK
LETT & STERK
Skallet til en Proxis er laget av Roxkin™, et innovativt lettvektsmateriale som er svært motstandsdyktig mot støt. Kofferten er eksepsjonelt slitesterk takket være flerlagskonstruksjonen.
MER BÆREKRAFTIG*
Proxis produsert i Europa med fullstendig resirkulerbare skall. Ved å kjøpe en Proxis kan du dra nytte av en unik wecare-tjeneste som tilbyr bekymringsfri reparasjonsservice og muligheten til å gjenbruke eller resirkulere kofferten din. Les mer på vår wecare-side.
MADE IN EUROPE
MADE IN EUROPE
Kofferten er utviklet av vårt erfarne forskerteam og produsert i vårt eget produksjonsanlegg etter nøye kvalitetstester. Proxis er bygget for å vare.
GJØR DET PERSONLIG
GJØR DET PERSONLIG
Legg til en personlig melding ved hjelp av lasergravering eller preging.
BLI KJENT MED PROXIS
Velkommen til å lære alt om Proxis, ved å se den innspilte videoen fra vår engelske livestream, med vår butikksjef Pierre fra Samsonite Brussel.

Se reprise her

EN NYDELIG KOFFERT

“En fantastisk koffert! Denne kofferten er perfekt for verdensreisende. Virkelig lett og sterk. Enkel å manøvrere.”

Nicky fra Belgia

Features that match your travel needs

FUNKSJONER SOM PASSER DINE REISEBEHOV

Proxis Integrert TSA-lås
Proxis Fullt utstyrt interiør
Proxis Forlenget drahåndtak for enkel og smidig manøvrering
Proxis Integreret USB-port*
*gjelder kun håndbagasje
Proxis Doble hjul som gjør den lett å kjøre
Proxis Utvidbar*
*gjelder kun håndbagasje

Romelu Lukaku
Samsonite-ambassadør

*Proxis er produsert i Europa med fullstendig resirkulerbare skall. Ved å kjøpe en Proxis kan du dra nytte av en unik wecare-tjeneste som tilbyr bekymringsfri reparasjonsservice og muligheten til å gjenbruke eller resirkulere kofferten din på slutten av levetiden. Oppdag mer.