Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Vi anbefaler
 • kr 3.899,00 kr 2.729,30
  -30%
  -30%
Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Opplev Flux, neste generasjons polypropenkoffert med glidelås. I denne helt nye kolleksjonen kombinerer vi mange års polypropenkunnskap med sikker og slitesterk dobbel glidelåslukking.

Flux er den første hardside-kolleksjonen fra Samsonite hvor alle modeller har (skjulte) utvidelsesmuligheter slik at du får plass til enda mer når du trenger det. Den moderne designen gjør at den skiller seg ut, og alle detaljer er grundig gjennomtenkt for at den skal bli den perfekte følgesvennen når du er ute på reise. Denne kolleksjonen ble designet for å gjøre det enklere å reise. Den har lettrullende doble hjul, håndtak med dobbelt rør og helfôret praktisk innside som gjør det enkelt å plassere eiendelene dine.

Opplev Flux nå

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Cabin Luggage

Foretrekker du å ta med bagasjen ombord?

Din guide til regler om håndbagasje

Du foretrekker å ta med deg bagasjen ombord. Hvorfor skal man kaste bort tid på å vente ved bagasjebåndet? Når du bruker håndbagasje, er du alltid på vei til det neste reisemålet. Vi sørger for at reisen blir så uproblematisk som mulig. Skriv inn flyselskapet du skal reise med, så hjelper vi deg med å overholde kravene til håndbagasje.

Velg flyselskapet ditt i nedtrekksmenyen øverst.

Vis all håndbagasje

PC-RYGGSEKKER

PC-RYGGSEKKER

Praktiske organisering for hverdagen

PC-RYGGSEKKER

PC-RYGGSEKKER

Praktiske organisering for hverdagen

Hvis du er PC-bruker som ofte er på farten og foretrekker å ha hendene fri, bør du velge en PC-ryggsekk med et spesialdesignet rom til PCen. Den verdifulle elektronikken din får overlegen beskyttelse, samtidig som du får plass til å ta med deg andre ting. Samsonite har alt du trenger, inkludert PC-ryggsekker med hjul, uansett om du trenger noe mer formelt til bedriftsmiljøet eller en mer avslappet variant for bruk på skolen eller i fritiden. Ikke gå glipp av de ekstra praktiske funksjonene, for eksempel den slitesterke polstringen, de sklisikre stroppene, de komfortable håndtakene og de praktiske organiseringsmulighetene for hverdagen.

OPPDAG DENNE KOLLEKSJONEN

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Moterike og feminine bagger

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Moterike og feminine bagger.

Disney bagger trenger ikke å kun være for barn. Vekk nostalgien og oppdag vår flotte Disney Forever serie, produsert spesielt for voksne Disney fans. Disse morsomme, moteriktige og feminine baggene er nydelig pyntet med Minni Mus i pastellfarger med skinnlignende detaljer.

Tilgjengelig I ulike modeller, inkludert Minni Mus ryggsekk, clutch-veske og skulderveske, hvorfor ikke kjøpe et helt sett!

Oppdag Disney Forever

Ladies Laptop Bags

PC-vesker for kvinner

Ladies Laptop Bags

PC-vesker for kvinner

Til Woman@Work spesialproduserte vi en forretningskolleksjon med raffinert design. Disse veskene har egen lomme til iPad og PC som kan tas av, og de er veldig praktiske og enkle å organisere – en perfekt kombinasjon mellom forretningsveske og håndveske.

Vis alle vesker med PC-rom Vis alt tilbehør

overnight-business-trip

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

overnight-business-trip

Prodigy Spinner 55cm/22″ Elfenbengull

kr 2.299,00

Mer informasjon

Overnight business trip

Combine mobile office and garments

As a business traveller, you expect the best, so why should your luggage weigh you down? Let Samsonite’s business luggage range give you the best combined options to accommodate both mobile office and garments, with minimal creasing and maximum flexibility. This cabin size luggage range enables the most efficient travel so you can get to your next meeting with plenty of time and avoid waiting around at airports for checked in luggage. Find wheeled hand luggage options, or models with removable laptop compartments providing proficient protection and extra practicality.

Discover the collections

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Perfekt til businessreisen

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX⁴ Laptop Bailhandle Expandable L 40.6cm/16″ Black

kr 1.999,00

Mer informasjon

Pro-DLX4

Perfekt til businessreisen

Denne nye generasjonen av den symbolske firmakolleksjonen fra Samsonite er designet for forretningsreisende som krever litt ekstra, og den har blitt enda lettere og har flere funksjoner enn sin forgjenger. Pro-DLX4 har fokus på bedre organiseringsmuligheter og høyere sikkerhet, samtidig som vekten er betydelig redusert. Kofferten passer perfekt til deg som reiser ofte og til forretningsfolk. Pro-DLX4: Ren ytelse!

Oppdag denne kolleksjonen Se filmen

wallets-for-men

Lommebøker

Alltid en bra gave

wallets-for-men

Lommebøker

Alltid en bra gave

Skinnlommebøker fra Samsonite er en bra gave for alle anledninger. En lommebok er veldig personlig, men den er også veldig funksjonell og fin. Å velge rett lommebok kan være vanskelig, men Samsonite har et stort utvalg, fra RFID-blokkerende modeller som hjelper til med å beskytte kortene dine mot ID-tyveri, til stilige nøkkelholdere i kvalitetsskinn.

Oppdag alle lommebøkene

Expandable Luggage

UTVIDBAR BAGASJE

TA MED DEG FLERE MINNER HJEM

Alle som reiser, har nytte av utvidbar bagasje som lar deg pakke mer eller mindre etter behov. Disse veskene er enkle å bruke, krever lite plass og er en essensiell del av en hver reise. Samsonites kolleksjoner med utvidbar bagasje er et godt valg hvis du ønsker deg mer plass slik at du kan ta med deg hjem alle suvenirene og de andre tingene du kjøpte mens du var på ferie. Disse utvidbare koffertene og veskene er slitesterke og har større pakkekapasitet slik at du får den fleksibiliteten du trenger – uansett om du ofte er på tur eller om du reiser på ferie en gang i året.

SØK ETTER UTVIDBAR BAGASJE

Velkommen til norges første samsonite concept store på steen & strøm!

VELKOMMEN TIL NORGES FØRSTE SAMSONITE CONCEPT STORE PÅ STEEN & STRØM!

Vi er stolte av å kunne presentere den første Samsonite Concept Store i Norge på Steen & Strøm i Oslo. Her finner du nyheter innenfor bagasje, businessvesker og reisetilbehør. Våre kompetente ansatte vil hjelpe deg til å finne den riktige bagasjen som dekker dine behov, eller hjelpe deg med service på dine eksisterende kofferter om du trenger det.

 • ÅPNINGSTIDER
  Mandag: 10:00-19:00
  Tirsdag: 10:00-19:00
  Onsdag: 10:00-19:00
  Torsdag: 10:00-20:00
  Fredag: 10:00-20:00
  Lørdag: 10:00-18:00
 • KONTAKTINFORMASJON
  Steen & Strøm Department Store
  Nedre Slottsgate 8
  0157 Oslo , Norge
  store.steen.strom@samsonite.com
  +47 96097807

Finn oss