Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Handle Samsonite stilen
Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET Søte barnekofferter

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET Søte barnekofferter

Nye kolleksjon for barn mellom 2 til 4 år er det perfekte valget for alle eventyr! Velg mellom nydelige ryggsekker, skolevesker, penal og trillekofferter.

Med morsomme nye figurer som Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear og Fox William, disse designs med Skandinaviske innslag, kommer helt sikkert bli favorittene hos de små!
Dette kan foreldrene stole på Samsonites kvalitet og vite at barnas eiendeler forvares tryggt & sikkert.

OPPDAG HAPPY SAMMIES

Mickey Mouse

Mikke Mus-vesker

Til de minste Disney-fans

Mickey Mouse

For the youngest Disney fans!

Mikke Mus-vesker

En Mikke Mus-veske fra Samsonite er alt den yngste fanen trenger for en morsom dag ute. La Disneys konge bli med på spennende eventyr med våre fargerike Mikke Mus-ryggsekker og skoletrillebagger.

Kjøp Mikke Mus-vesker Vis alle vesker til gutte

Minnie Mouse

En Minni Mus-veske

Passer til alt!

Minnie Mouse

Passer til alt!

En Minni Mus-veske

Med denne kolleksjonen vesker for jenter i barnehage- og skolealder hjelper Minni motebevisste jetsettere med å være trendy. Minni Mus-skolevesker, ryggsekker og andre vesker er alle pyntet med Disneys førstedame.

Kjøp Minni Mus-vesker Vis alle vesker til jenter

Disney.Pixar Cars

Biler-vesker

For "Lynrask" hastighet!

Disney.Pixar Cars

For "Lynrask" hastighet!

Biler-vesker

Gjør hver reise til et eventyr med en kul og fargerik Lynet McQueen-ryggsekk og skoleveske, og ha det gøy, uansett hvor reisen går. Sett fart på ung fantasi med lekne elementer på alle Biler-vesker.

Kjøp Disney Biler-vesker Vis alle vesker til gutter

Star Wars

Star Wars-vesker

Fra en galakse langt, langt borte

Star Wars

Fra en galakse langt, langt borte

Star Wars-vesker

May the Force be with you™ med en av Samsonites intergalaktiske Star Wars-vesker, spesielt produsert for fans av dette episke romeventyret. Med fantastisk design og ikoniske bilder er disse Star Wars-ryggsekkene den perfekte måten å utforske galaksene på.

Kjøp Star Wars-vesker Vis alle Star Wars-vesker

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Moterike og feminine bagger

Disney Forever

DISNEY FOREVER

Moterike og feminine bagger.

Disney bagger trenger ikke å kun være for barn. Vekk nostalgien og oppdag vår flotte Disney Forever serie, produsert spesielt for voksne Disney fans. Disse morsomme, moteriktige og feminine baggene er nydelig pyntet med Minni Mus i pastellfarger med skinnlignende detaljer.

Tilgjengelig I ulike modeller, inkludert Minni Mus ryggsekk, clutch-veske og skulderveske, hvorfor ikke kjøpe et helt sett!

Oppdag Disney Forever

Vi anbefaler
  • kr 599,00
    Førsteklasses utvalg med 3D-elementer for barn, høykvalitetsstoff og ekstra rygg- og skulderstøtte.
    Førsteklasses utvalg med 3D-elementer for barn, høykvalitetsstoff og ekstra rygg- og skulderstøtte.
Disney & Star Wars tablet cases for kids

Disney nettbrett vesker & sleeves

Enten du er ute på tur, eller om du har kommet hjem vil disse Disney og Star Wars favorittene hjelpe deg med å beskytte nettbrettet ditt fra å bli ødelagt. Barn og unge vil like Samsonite sine fantastiske Airglow vesker og sleeves. Alle er flott dekorert med i øyetakende Disney eller Star Wars kunstverk og ekstra detaljer.

Uforferdet fans kan ut å gå med en av våre hendige PVC-frie Airglove nettbrett vesker. Eller ta med seg en av våre PVC-frie Tabzone nettbrett sleeves, smart designet med tilgang til kameralinse.

Oppdag Disney & Star Wars nettbrett cover

Vesker til barn

Vi hos Samsonite vet at reisen kan være like spennende som å komme frem, så hva med å la barna involvere seg og pakke sine egne kofferter?

Vår kolleksjon med barnebagasje passer perfekt til barn på farten, og den er designet og produsert etter Samsonites legendariske standarder.

Vi har vesker og kofferter som passer alle små globetrottere, fra dyretemaene i vår Sammies Funny Face-kolleksjon til My First Samsonite-vesker hvor barna kan bruke sitt eget bilde ba hjulene på skolevesken for å gjøre den mer personlig.

Vår barnekolleksjon inneholder små stående kofferter som passer perfekt til en overnattingstur til bestemor, matchende skolevesker, gymbagger, vesker og barneryggsekker. La barna involvere seg og pakke sin egen bagasje.