Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
School bags for kids

Back to school

Få opp till 30% rabatt!

School bags for kids

Back to school

Få opp till 30% rabatt!

Make your own school set
10% rabat = på din favoritskoleveske
30% rabat = på set med 2 skolevesker

Første skoledag kan være en tøff opplevelse for mange, men du kan være sikker på at de små har sine helter ved sin side. Hjelp de å føle seg forberedt med Samsonite sitt utvalg av skolesekker og penal for barn. Vi har produkter med kjente favorittkarakterer fra Disney, Star Wars og Happy Sammies. Å komme tilbake til skolen vil uten tvil bli en opplevelse!

Kjøp barn skolevesker

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Gå inn i en verden av magi og trolldom

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Gå inn i en verden av magi og trolldom

I denne nydelige barnekolleksjonen fra Disney finner du noe for enhver alder. Våre kjempesøte Mickey Letters- og Minnie Glitter-vesker for barn fra 3 til 6 år blir garantert populære. De yngste kommer til å falle for den vinnende kombinasjonen av rosa med hvite polkadotter og den glitrende Minni- sløyfen. Det lekne bokstavtrykket og de myke filtørene gjør Mikke til den perfekte følgesvennen. For eldre ungdom tilbyr vi våre stilrene Minnie Neon-vesker som kombinerer mote og moro. Alle modellene har Minnis velkjente sløyfe, perfekt for moteriktige små damer. Laget med motstandsdyktig materiale av høy kvalitet, pluss ekstra polstring og støtte, tilbyr disse PVC-frie barnveskene spennende 3D-funksjoner, imponerende tykk og broderi, smarte temaelementer, og en hel del ekstra glans.

KJØP DISNEY-TESKER

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET Søte barnekofferter

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET Søte barnekofferter

Nye kolleksjon for barn mellom 3 til 6 år er det perfekte valget for alle eventyr! Velg mellom nydelige ryggsekker, skolevesker, penal og trillekofferter.

Med morsomme nye figurer som Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear og Fox William, disse designs med Skandinaviske innslag, kommer helt sikkert bli favorittene hos de små!
Dette kan foreldrene stole på Samsonites kvalitet og vite at barnas eiendeler forvares tryggt & sikkert.

OPPDAG HAPPY SAMMIES

Minnie Mouse

En Minni Mus-veske

Passer til alt!

Minnie Mouse

Passer til alt!

En Minni Mus-veske

Med denne kolleksjonen vesker for jenter i barnehage- og skolealder hjelper Minni motebevisste jetsettere med å være trendy. Minni Mus-skolevesker, ryggsekker og andre vesker er alle pyntet med Disneys førstedame.

Kjøp Minni Mus-vesker

Mickey Mouse

Mikke Mus-vesker

Til de minste Disney-fans

Mickey Mouse

For the youngest Disney fans!

Mikke Mus-vesker

En Mikke Mus-veske fra Samsonite er alt den yngste fanen trenger for en morsom dag ute. La Disneys konge bli med på spennende eventyr med våre fargerike Mikke Mus-ryggsekker og skoletrillebagger.

Kjøp Mikke Mus-vesker

Star Wars

Star Wars-vesker

Fra en galakse langt, langt borte

Star Wars

Fra en galakse langt, langt borte

Star Wars-vesker

May the Force be with you™ med en av Samsonites intergalaktiske Star Wars-vesker, spesielt produsert for fans av dette episke romeventyret. Med fantastisk design og ikoniske bilder er disse Star Wars-ryggsekkene den perfekte måten å utforske galaksene på.

Kjøp Star Wars-vesker Vis alle Star Wars-vesker

Vi anbefaler
Dreamrider

Kofferter som barn kan sitte på

Å Reise blir en drøm med Dream Rider

Ta en titt på vår fantastiske, nye kolleksjon av kofferter som barn kan sitte på, og som garantert gjør alles reiseopplevelse til en drøm. Det finnes ikke et eneste barn som ikke drømmer om sin egen koffert som det går an å sitte på. Det gjør at de kan ta med seg sine egne ting, og samtidig blir foreldrenes liv enklere når de er på reisefot. Og vi vet alle at fornøyde barn gjør ferien bedre for hele familien.

Lekne design gjør flyplassene morsommere
Den perfekte reisekameraten for overnattingsbesøk og når barna skal leke sammen
Lett håndbagasjestørrelse, kun 1,8 kg, med kapasitet på 25 liter
Utstyrt med myke gummidetaljer som beskytter små fingre mens du pakker
Slitesterke hjul, brukervennlige stoffhåndtak som gjør den trygg å sitte på, samt en reim som kan brukes til både skulderreim og bagasjereim

Tilgjengelig i de supersøte figurene sebra, tiger, ponni og bie, samt Disney-favorittene Mikke, Minnie og Disney.Pixars Biler. Disse koffertene er uunnværlige for barn under 8 år.

Oppdag Dream Rider

Vesker til barn

Vi hos Samsonite vet at reisen kan være like spennende som å komme frem, så hva med å la barna involvere seg og pakke sine egne kofferter?

Vår kolleksjon med barnebagasje passer perfekt til barn på farten, og den er designet og produsert etter Samsonites legendariske standarder.

Vi har vesker og kofferter som passer alle små globetrottere, fra dyretemaene i vår Sammies Funny Face-kolleksjon til My First Samsonite-vesker hvor barna kan bruke sitt eget bilde ba hjulene på skolevesken for å gjøre den mer personlig.

Vår barnekolleksjon inneholder små stående kofferter som passer perfekt til en overnattingstur til bestemor, matchende skolevesker, gymbagger, vesker og barneryggsekker. La barna involvere seg og pakke sin egen bagasje.