Samsonite x Kenny Scharf

Oppdag vår nye kapselkolleksjon inspirert av den internasjonalt anerkjente kunstneren Kenny Scharf. Denne unike C-Lite er det ultimate reisefølge, og vil garantert bli et ettertraktet samlerobjekt takket være sin særegne design. Skaff deg din nå: denne utgaven er bare tilgjengelig i et begrenset antall.

Samsonite x Kenny Scharf - C-Lite Collaboration

OM DESIGNET

Denne kolleksjonen kobler sammen kunst- og reiseverdenen på en unik måte. Kenny Scharfs distinkte stil blander elementer fra popkultur, surrealisme og fantasifulle, fargerike bilder, og skaper et unikt og finurlig visuelt språk. Hans dynamiske og glade kunst består ofte av antropomorfe klatter, som nå er brukt på en innovativ måte på skallene til vår ikoniske C-lite-koffert. Slik kan du skape et iøynefallende og dristig uttrykk, samtidig som du får en smidig reiseopplevelse med denne kofferten.

Om Kenny Scharf
Om Kenny Scharf

Kenny Scharf, som selv beskriver seg som "popsurrealist", er en amerikansk kunstner som er kjent for sine dynamiske og fargerike kreasjoner innen maleri, skulptur og performancekunst. Scharfs morsomme, fargerike arbeider er både et nikk til fremtiden og en referanse til tidligere kunsthistoriske bevegelser som pop og surrealisme. Siden han ble kjent for over 30 år siden, har Scharf fortsatt å nærme seg sin praksis med lekenhet og en ungdommelig ånd, og han strekker seg utover kunstens elitistiske grenser og knytter an til populærkulturen gjennom sitt arbeid.

OPPDAG ALLE STØRRELSER

Samsonite x Kenny Scharf C-Lite all sizes KJØP NÅ