• Nysgjerrige gutter kan tre inn i en verden av kunnskap, med en av disse flotte Disney-, Marvel- og Star Wars-skolesekkene, gymbagene og penalene.

   Nysgjerrige gutter kan tre inn i en verden av kunnskap, med en av disse flotte Disney-, Marvel- og Star Wars-skolesekkene, gymbagene og penalene.

  • Moderne unge damer vil elske å lære med Disne-skolesekkene, penalene, ryggsekker med hjul, og skoletraller.

   Moderne unge damer vil elske å lære med Disne-skolesekkene, penalene, ryggsekker med hjul, og skoletraller.

  • Alle disse fantastiske PVC-frie skolesekkene har attraktive trykk, og polstring over det hele, og tilbyr den beste komfort og støtte for barn.

   Alle disse fantastiske PVC-frie skolesekkene har attraktive trykk, og polstring over det hele, og tilbyr den beste komfort og støtte for barn.

 • Skolevesker fra Disney, Marvel og Star Wars er en perfekt måte å få alle til å glede seg til skolestart. Inspirer alle unge fans til å lære med vårt PVC-frie utvalg med Disney fra Samsonite, Marvel fra Samsonite og Star Wars-Samsonite skolesekker og penaler. Alle barn får lyst til å løpe entusiastisk tilbake til klasserommet, klare for et nytt skoleår, mens de stolt viser frem alle sine favorittfigurer på ryggsekken, bokvesken og ryggsekken med hjul, skreddersydd for små skuldre og rygger.

 • kr 499,00
  Førsteklasses utvalg med 3D-elementer for barn, høykvalitetsstoff og ekstra rygg- og skulderstøtte.
  Førsteklasses utvalg med 3D-elementer for barn, høykvalitetsstoff og ekstra rygg- og skulderstøtte.