<span>RESPARK</span>

RESPARK

My journey. My Samsonite.

Respark

Respark tilbyr alt du forventer av bagasjen din. Respark-bagasje vil garantere deg en harmonisk reiseopplevelse i uanstrengt stil og med naturlig komfort. Denne moderne kolleksjonen tilbyr et komplett utvalg av håndbagasje og kofferter, vesker og komfortable duffelbager. Med alle gjenstander laget med resirkulerte materialer, som er en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative, samsvarer Respark perfekt med bærekraftstrategien «Our Responsible Journey».

LAGET AV RESIRKULERT MATERIALER

STOR PAKKEVOLUM

TOPP SIKKERHET

HVORFOR ER RESPARK
MER BÆREKRAFTIG
HVORFOR ER RESPARK
MER BÆREKRAFTIG

Sammenlignet med andre Samsonite softside bagasjekolleksjoner, er Respark den første linjen hvor både interiør og eksteriør hovedsakelig er laget av resirkulerte materialer, en del av vårt Recyclex™ Material Technology Initiative. Bortsett fra belegget og baksiden på stoffene som er laget av jomfruelige materialer, er 97 % av innsiden av din Respark laget av resirkulerte PET-flasker. Det viktigste ytre stoffet er til og med laget med 100 % resirkulerte PET-flasker. Interessert i mer bærekraftige initiativer fra Samsonite? Les 'Vår ansvarlige reise'-strategi her.

HVORDAN RESPARK GARANTERER
LANGSIKTIG HOLDBARHET
HVORDAN RESPARK GARANTERER
LANGSIKTIG HOLDBARHET

Bygger på vår arv av innovasjon, kvalitet og holdbarhet, alle Respark-produkter har bestått de strengeste kvalitetstestene. Fra de høye hjulhusene og sparkeplaten til hjørneforsterkningen og PU-ryggbeskyttelsen har alle bidratt til å sikre at den er bygget for å vare. På toppen, 5 års kommersiell garanti på gjenstander med hjul og Samsonites verdensomspennende reparasjonsnettverk garanterer at du kan fortsette å reise.

RESPARK BAGASJE
RESPARK BAGASJE
 • Fleksibel pakking
  Lommer med enkel tilgang og utvidbarhet på flere modeller
 • Sikre turer
  TSA kabellås integrert på hver gjenstand med hjul
 • Mykt rullende kofferter
  Støtdempende dobbeltfjærende hjul på spinnere
 • Funksjoner for å gjøre den til din
  Valgfritt lærmerke for å tilpasse med initialene dine