Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
 For modige og energiske reisende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

For modige og energiske reisende

 For modige og energiske reisende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

For modige og energiske reisende

Gleder du deg allerede til den neste turen? Med vår nyeste modell i begrenset opplag, som er designet i samarbeid med mote- og livsstilsmerket DIESEL, blir du klar til avreise. Hvis du er ute etter bagasje som skiller seg ut, bør du ta en nærmere titt på denne originale, modige og semi-gjennomsiktige kolleksjonen. Du velger selv hva verden skal få se – fra en helt svart modell til en modell som gradvis går over til å bli gjennomsiktig. De sterke gule detaljene, nettfôret og detaljer i kunstskinn gir et røft utseende. I tillegg har kolleksjonen Samsonite x Diesel mange praktiske funksjoner som gjør reiseopplevelsen enda bedre. Den smart integrerte ryggsekken med snøring passer perfekt når du bare trenger å bære med deg lette ting mens du utforsker byen. I tillegg har håndbagasje-modellene en integrert USB-port, slik at du alltid er tilkoblet uansett hvor du reiser.

OPPDAG Samsonite x Diesel

Laptop backpacks

PC-vesker for ham

Praktiske organisering for hverdagen

Laptop backpacks

PC-vesker for ham

Praktiske organisering for hverdagen

Du som ofte bytter arbeidsplass, velg en Business Bag med spesial designet lomme til din laptop.

Den verdifulle elektronikken din får overlegen beskyttelse, samtidig som du får plass til å ta med deg andre ting. Samsonite har alt du trenger, inkludert PC-ryggsekker med hjul, uansett om du trenger noe mer formelt til bedriftsmiljøet eller en mer avslappet variant for bruk på skolen eller i fritiden. Ikke gå glipp av de ekstra praktiske funksjonene, for eksempel den slitesterke polstringen, de sklisikre stroppene, de komfortable håndtakene og de praktiske organiseringsmulighetene for hverdagen.

OPPDAG DENNE KOLLEKSJONEN

business-bags-for-her-2018

Datavesker for henne

Røft, chic design

Ladies Laptop bags for her

Datavesker for henne

Røft, chic design

Samsonite sin unike businesskolleksjon har blitt produsert med deg i tankene. Designet er røft og chic og utstyrt med lommer for data og/eller nettbrett i ulike størrelser. Disse praktiske, organisatoriske dataveskene er perfekte businessvesker.

VIS ALLE HÅNDVESKER MED DATALOMME

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vår nye og urbane livsstilsmerkevare

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vår nye og urbane livsstilsmerkevare

Samsonite RED: Samsonites nye livsstilsmerkevare for ryggsekker og vesker for den nye generasjonen er tilgjengelig for menn og kvinner i en rekke former, størrelser og formater Vi er alltid på farten, vi drar på trening før morgenmøtet, yoga i lunsjen og tar et par drinker med venner etter jobb, og grensen mellom arbeid og fritid blir stadig mer fleksibel. Samsonite RED kan være en del av de daglige aktivitetene dine takket være disse stilige, praktiske og slitesterke veskene.

Se den nye Samsonite RED-kolleksjonen, og bli en del av «RED World».

SE MER

overnight-business-trip

Forretningsreise

Alt du trenger for mobile kontoret og for klærne dine

overnight-business-trip

Forretningsreise

Alt du trenger for mobile kontoret og for klærne dine

Som forretningsreisende krever du det beste, så hvorfor gå på akkord med bagasjen? La Samsonites bagasje for forretningsreiser gi deg alt du trenger for både det mobile kontoret og for klærne dine, minimalt med krøller, maksimal fleksibilitet. Bagasjen oppfyller kravene til håndbagasje på fly og gjør reisevirksomheten så effektiv som mulig slik at du kommer frem til ditt neste møte i god tid og slipper å vente på bagasjen på flyplassen. Finn bagasje med hjul og modeller med egne rom til PCen. Rommene kan fjernes slik at du får maksimal beskyttelse og slik at bagasjen blir ekstra praktisk.

Oppdag denne kolleksjonen

Vi anbefaler
  • kr 1.599,00 kr 1.119,30
    -30%
    -30%
Business Leisure: Bleisure

«BLEISURE»-REISER

Den nye trenden

Å forlenge en forretningsreise for å kunne bruke litt ekstra tid på destinasjonen har bidratt til å viske ut skillet mellom jobb og fritid. Istedenfor å løpe til flyplassen etter det siste møtet en fredag ettermiddag, kan «bleisure»-turisten nyte den lokale kulturen og oppleve destinasjonen gjennom hele helgen.

Samsonite tilbyr den perfekte kofferten for denne typen reiser, slik at du får en mer avslappet opplevelse. Våre innovative løsninger inkluderer et eget rom som gjør det enklere å få tilgang til det du trenger ved sikkerhetskontrollen, samtidig som klærne dine og de andre tingene du bruker på fritiden ligger separat.

Se våre «Made to Bleisure»-bagger