FIND THE PERFECT BUSINESS BAG - All laptop bags

FINN DEN PERFEKTE
PC-VESKEN

FOR HENNE FOR HAM UNISEX

Add initials for free on your laptop bag

FÅ INITIALENE DINE PÅ
DIN PC-VESKE - GRATIS

FOR HENNE FOR HAM

FIND THE PERFECT UNDERSEATER

FINN DEN PERFEKTE
UNDERSEATER-KOFFERTEN

KJØP NÅ

Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Laptop backpacks

PC-vesker for ham

Praktiske organisering for hverdagen

Laptop backpacks

PC-vesker for ham

Praktiske organisering for hverdagen

Du som ofte bytter arbeidsplass, velg en Business Bag med spesial designet lomme til din laptop.

Den verdifulle elektronikken din får overlegen beskyttelse, samtidig som du får plass til å ta med deg andre ting. Samsonite har alt du trenger, inkludert PC-ryggsekker med hjul, uansett om du trenger noe mer formelt til bedriftsmiljøet eller en mer avslappet variant for bruk på skolen eller i fritiden. Ikke gå glipp av de ekstra praktiske funksjonene, for eksempel den slitesterke polstringen, de sklisikre stroppene, de komfortable håndtakene og de praktiske organiseringsmulighetene for hverdagen.

OPPDAG DENNE KOLLEKSJONEN

business-bags-for-her-2019

Datavesker for henne

Røft, chic design

Ladies Laptop bags for her

Datavesker for henne

Røft, chic design

Samsonite sin unike businesskolleksjon har blitt produsert med deg i tankene. Designet er røft og chic og utstyrt med lommer for data og/eller nettbrett i ulike størrelser. Disse praktiske, organisatoriske dataveskene er perfekte businessvesker.

VIS ALLE HÅNDVESKER MED DATALOMME

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vår nye og urbane livsstilsmerkevare

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vår nye og urbane livsstilsmerkevare

Samsonite RED: Samsonites nye livsstilsmerkevare for ryggsekker og vesker for den nye generasjonen er tilgjengelig for menn og kvinner i en rekke former, størrelser og formater Vi er alltid på farten, vi drar på trening før morgenmøtet, yoga i lunsjen og tar et par drinker med venner etter jobb, og grensen mellom arbeid og fritid blir stadig mer fleksibel. Samsonite RED kan være en del av de daglige aktivitetene dine takket være disse stilige, praktiske og slitesterke veskene.

Se den nye Samsonite RED-kolleksjonen, og bli en del av «RED World».

SE MER

btb-2019_cases-sleeves

Cover til nettbrett & PC-sleeves

Praktisk talt perfekt for hver enhet

btb-2019_cases-sleeves

Cover til nettbrett & PC-sleeves

Praktisk talt perfekt for hver enhet

Når du forflytter deg mellom ulike møterom eller til og fra arbeidet behøver du å være sikker på at din PC eller nettbrett er godt beskyttet.

Vi har stabile vannavstøtende covers og sleeves som beskytter dem mot riper og trykkskader. Oppdag vårt brede utvalg som følger ditt foretningsliv hvorsomhelst!

KJØP NÅ

Vi anbefaler
Business Leisure: Bleisure

Bleisure-reisen

En ny livstil for foretningsreisende

Business og leisure– arbeid og fritid -går alt mere sammen. Fler og fler forlenger alt oftere sin foretningsreise for å kunne utforske omgivelsene og kulturen, for å kunne få oppleve mere. Vi lever for å reise og vil gjerne ha med oss noe hjem fra der vi vært også på foretningsreisen.

Samsonites vesker er designet for å gjøre din Bleisure-livstil smidigere. De er oppdelt i ulike rom slik at det er lett å separere dine personlige eiendeler fra dine arbeidsrelaterte deler. Våre Bleisure-vesker gir det lett tilgjengelighet til dine eiendeler, og har spesielle rom for dine elektroniske enheter og er lette å bære fra A til B!

Se våre Bleisure-vesker