FIND THE PERFECT BUSINESS BAG - All laptop bags

Finn den perfekte
businessveske

For Henne For Han Unisex

Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Green Mobility

Uformell urban livsstil

Fortsett framover og tenk grønt

Green Mobility

Uformell urban livsstil

Fortsett framover og tenk grønt

Oppdag samsonite sitt utvalg av casual og urbane sekker som kombinerer elegant design med praktisk funksjonalitet. Her kan du finne den ideelle rygsekken for deg som reiser mye, både i fritid og med jobb. Disse kolleksjonene kommer i et stort utvalg farger, former og modeller for å passe en moderne og urban livsstil.

Oppdag Green Mobility

Laptop backpacks

PC-vesker for ham

Praktiske organisering for hverdagen

Laptop backpacks

PC-vesker for ham

Praktiske organisering for hverdagen

Du som ofte bytter arbeidsplass, velg en Business Bag med spesial designet lomme til din laptop.

Den verdifulle elektronikken din får overlegen beskyttelse, samtidig som du får plass til å ta med deg andre ting. Samsonite har alt du trenger, inkludert PC-ryggsekker med hjul, uansett om du trenger noe mer formelt til bedriftsmiljøet eller en mer avslappet variant for bruk på skolen eller i fritiden. Ikke gå glipp av de ekstra praktiske funksjonene, for eksempel den slitesterke polstringen, de sklisikre stroppene, de komfortable håndtakene og de praktiske organiseringsmulighetene for hverdagen.

OPPDAG DENNE KOLLEKSJONEN

business-bags-for-her-2018

Datavesker for henne

Røft, chic design

Ladies Laptop bags for her

Datavesker for henne

Røft, chic design

Samsonite sin unike businesskolleksjon har blitt produsert med deg i tankene. Designet er røft og chic og utstyrt med lommer for data og/eller nettbrett i ulike størrelser. Disse praktiske, organisatoriske dataveskene er perfekte businessvesker.

VIS ALLE HÅNDVESKER MED DATALOMME

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vår nye og urbane livsstilsmerkevare

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vår nye og urbane livsstilsmerkevare

Samsonite RED: Samsonites nye livsstilsmerkevare for ryggsekker og vesker for den nye generasjonen er tilgjengelig for menn og kvinner i en rekke former, størrelser og formater Vi er alltid på farten, vi drar på trening før morgenmøtet, yoga i lunsjen og tar et par drinker med venner etter jobb, og grensen mellom arbeid og fritid blir stadig mer fleksibel. Samsonite RED kan være en del av de daglige aktivitetene dine takket være disse stilige, praktiske og slitesterke veskene.

Se den nye Samsonite RED-kolleksjonen, og bli en del av «RED World».

SE MER

Vi anbefaler
Staycation

REISETREND: STAYCATION

Fleksibel reise

Den nye reisetrenden «Staycation» vokser stadig. Og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Europa har så mange skjulte perler, så hvorfor ikke bruke litt tid på å oppdage ditt eget land? Når du reiser med bil, får du en enkel og avslappende måte å komme deg rundt på, og du står mye friere til å pakke enn når du reiser med fly. Dufflebagger, ryggsekker og softshell-kofferter gjør det enklere å stable slik at du blir mer fleksibel når du reiser med bil.

Samsonites Paradiver Light-kolleksjon er full av alle funksjonene du trenger for å reise og pendle. Paradiver Light er en komplett kolleksjon av dufflebagger og ryggsekker i en rekke sportslige farger, med perfekt størrelse og fleksibilitet uansett om du reiser deiser med bil eller tog.

LES MER OM PARADIVER LIGHT SE FLEKSIBLE BAGGER OG KOFFERTER

Business Leisure: Bleisure

«BLEISURE»-REISER

Den nye trenden

Å forlenge en forretningsreise for å kunne bruke litt ekstra tid på destinasjonen har bidratt til å viske ut skillet mellom jobb og fritid. Istedenfor å løpe til flyplassen etter det siste møtet en fredag ettermiddag, kan «bleisure»-turisten nyte den lokale kulturen og oppleve destinasjonen gjennom hele helgen.

Samsonite tilbyr den perfekte kofferten for denne typen reiser, slik at du får en mer avslappet opplevelse. Våre innovative løsninger inkluderer et eget rom som gjør det enklere å få tilgang til det du trenger ved sikkerhetskontrollen, samtidig som klærne dine og de andre tingene du bruker på fritiden ligger separat.

Se våre «Made to Bleisure»-bagger