Essens Koffert med 4 hjul 55 cm

LIMITED EDITION
kr 2.499,00

Størrelse 55 x 40 x 20 cm

Størrelsestabell
  • Håndbagasje
  • 75cm Store kofferter

Farge Green/Lime

kr 2.499,00
Samsonite Essens Spinner LTD 55cm Green/Lime
Samsonite Essens Spinner LTD 55cm Green/Lime
Samsonite Essens Spinner LTD 55cm Green/Lime
Samsonite Essens Spinner LTD 55cm Green/Lime
Samsonite Essens Spinner LTD 55cm Green/Lime

Om denne kolleksjonen

Vi er stolte av å kunne presentere vår nyeste innovasjon innen sirkulæritet: Essens Limited Edition. Dette er vår første koffert noensinne som lukker produksjonssløyfen ved å bruke brukte kofferter som en del av materialet. Akkurat som de klassiske Essens-koffertene garanterer disse koffertene en bekymringsfri reise takket være den lave vekten, 3-punktslåsen og de romslige pakkekubene. Et must for enhver reise, der gamle historier blir til nye reiser.
PRODUSERT I EUROPA
SIKKER

Product video(s)

Detaljer

Spesifikasjoner
Garanti
  • Begrenset 5 års global garanti
Model
  • Koffert med 4 hjul
Färg
  • Green/Lime
Dimensjoner
Størrelse
  • Håndbagasje
Volym
  • 39 L
Gjennomsnittlig pakningsvekt
  • Ca 10 kg
Vikt
  • 2.8 kg
SKU
  • 152392-5993
Bærekraftskriterier
Ytre
  • Minst 45 % av ytterskallets vekt består av resirkulert polypropylen tilsvarende 149 yoghurtbeger (4 g) fra deponi, og minst 35 % av ytterskallets vekt består av resirkulert polypropylen fra brukte kofferter, slik at den totale andelen resirkulert materiale utgjør minst 80 % av ytterskallets vekt.
Interiør
  • 100 % av de innvendige stroppene, glidelåsen og minst 95 % av vekten av innerfôret er laget av resirkulert PET-plast, noe som gjør at du unngår å deponere tilsvarende 7 vannflasker (0,5 l - 20 g).
Fornybar energi
  • Grønn elektrisitet brukes til produksjon av skallet og til sluttmontering av produktet.
Andre bærekraftselementer
  • Enkel å reparere selv

    Lavere CO₂-avtrykk: Reduksjon på ≥ 25 % sammenlignet med ESSENS-kofferten, noe som gjør dette til Samsonite-kofferten med det laveste CO₂-avtrykket hittil.
Produsert i Europa
  • Ja
Utsiden
Kategori
  • Hard koffert
Lås
  • 3-punkts lås med TSA008 lås
Håndtak
  • Topp- og sidehåndtak
Trillehåndtak
  • Dobbelt trekkhåndtak
Hjul
  • Fire hjul
Hjultype
  • Fjærende hjul som reduserer støy og støt
Håndbagasje
  • Ja
Adressemerke
  • Integrert ID-brikke
Logo
  • På forsiden
Gummilist
  • Gummilist som hindrer vann i å trenge inn
Innsiden
Bunnrom
  • Ja
Topprom
  • Ja
2 pakkeskuber
  • Stort volum, avtagbart og håndvaskbart, med to bærehåndtak

Flyselskapenes regler angående bagasjestørrelse

Denne kabinkofferten har størrelsen 55 x 40 x 20 cm og kan tas om bord hos følgende flyselskaper: 36 forskjellige flyselskaper.

Følgende flyselskaper passer:

Mer informasjon om flyselskapene

Returer og tilbakelevering

Du kan retunere ubrukte produkter så sant man tilfredsstiller reglene i Samsonite sin "policy on Right of Retraction".

Du kan heve kjøpet i inntill 14 kalenderdager fra leveringsdato.

For mer informasjon om retur og tilbakelevering vennligst se Samsonite sin "Returns Policy", eller for å gjennomføre en retur vennligst følg instruksene her.

Fraktalternativ

Recyclex™-materialer

Recyclex™-materialer er laget av minst 50 % resirkulert plast. Dette reduserer vår påvirkning på planeten og gir avfallet nytt liv som en del av våre slitesterke og holdbare produkter.

Fremhevet

essensCollection

Discover the collection

Produktanmeldelser administreres av en tredjepart for å bekrefte ektheten og samsvar med våre vurderinger og retningslinjer for anmeldelser.