KUNSTNERISK SAMARBEID C-LITE

KUNSTNERISK SAMARBEID C-LITE

C-LITE x JEAN-MICHEL BASQUIAT EKSKLUSIV KOLLEKSJON

FULLT UTSTYRT
UNIKT INTERIØR

Jean-Michel Basquiat

Jean-Michel Basquiat er en av de mest kjente artistene i sin generasjon og regnes som en av de fremste på 1900-tallet. Hans trendsettende kunst har flerkulturelle symboler, forvrengte figurer og bitende sosiale kommentarer kombinert med en sterk følelse av farger og balanse. Arbeidet hans er internasjonalt populært og utstilt på museer over hele verden, og appellerer til både et sofistikert kunstpublikum så vel som et yngre publikum inspirert av popkultur.

Jean-Michel Basquiat

Pez Dispenser

Viser en dinosaur som har på seg en krone - en referanse til det amerikanske godteriet "Pez" som et symbol på populærkulturen. Figuren har en sterk hvit bakgrunn som gir en kontrast for å få kunstverket til å skille seg ut.

Jean-Michel Basquiat

Untitled Skull

Dette ikoniske kunstverket viser et røntgenlignende bilde av en hodeskalle og dens over- og underkjeve, et fargerikt motiv med graffitidetaljer og hint av tekstur.

Jean-Michel Basquiat

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Licensed by Artestar, New York

The C-Lite and art The C-Lite and art

C-LITE OG KUNST

Siden lanseringen av Cosmolite-kolleksjonen vår i 2008, har avtrykket vært kraftig og ikonisk. Vi har gjentatte ganger dedikert vår innovative trykketeknikker til å hylle kunstnere gjennom ulike samarbeid.

Vi er veldig stolte over å presentere den eksklusive kolleksjonen C-Lite x Jean-Michel Basquiat, med flere av hans mest kjente kunstverk på våre C-Lite-skjell.

Denne samarbeidskolleksjon er i begrenset opplag.

OPPDAG HELE SAMLINGEN AV C-LITE

Oppdag det brede utvalget av farger og størrelser