• 360° roterende doble hjul gjør den enkel å manøvrere

   360° roterende doble hjul gjør den enkel å manøvrere

  • Stort volum, og praktiske (skjulte) utvidelsesmuligheter på alle modeller.

   Stort volum, og praktiske (skjulte) utvidelsesmuligheter på alle modeller.

  • Helfôret innside: Skillevegg med glidelås, stor hengslet lomme, funksjonelle elastiske kryssbånd som gjør det enkelt å organisere pakkingen

   Helfôret innside: Skillevegg med glidelås, stor hengslet lomme, funksjonelle elastiske kryssbånd som gjør det enkelt å organisere pakkingen

  • En spennende fargepalett som inkluderer fargene Black, White, Navy Blue og de to spennende sommerfargene Tangerine Red and Ocean Blue, som matcher vår softside-kolleksjon Dynamo™.

   En spennende fargepalett som inkluderer fargene Black, White, Navy Blue og de to spennende sommerfargene Tangerine Red and Ocean Blue, som matcher vår softside-kolleksjon Dynamo™.

Produkter funnet 4

Flux

Opplev Flux, neste generasjons polypropenkoffert med glidelås. I denne helt nye kolleksjonen kombinerer vi mange års polypropenkunnskap med sikker og slitesterk dobbel glidelåslukking. Flux er den første hardside-kolleksjonen fra Samsonite hvor alle modeller har (skjulte) utvidelsesmuligheter slik at du får plass til enda mer når du trenger det. Den moderne designen gjør at den skiller seg ut, og alle detaljer er grundig gjennomtenkt for at den skal bli den perfekte følgesvennen når du er ute på reise. Denne kolleksjonen ble designet for å gjøre det enklere å reise. Den har lettrullende doble hjul, håndtak med dobbelt rør og helfôret praktisk innside som gjør det enkelt å plassere eiendelene dine.