Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Handle Samsonite stilen
 For modige og energiske reisende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

For modige og energiske reisende

 For modige og energiske reisende - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

For modige og energiske reisende

Gleder du deg allerede til den neste turen? Med vår nyeste modell i begrenset opplag, som er designet i samarbeid med mote- og livsstilsmerket DIESEL, blir du klar til avreise. Hvis du er ute etter bagasje som skiller seg ut, bør du ta en nærmere titt på denne originale, modige og semi-gjennomsiktige kolleksjonen. Du velger selv hva verden skal få se – fra en helt svart modell til en modell som gradvis går over til å bli gjennomsiktig. De sterke gule detaljene, nettfôret og detaljer i kunstskinn gir et røft utseende. I tillegg har kolleksjonen Samsonite x Diesel mange praktiske funksjoner som gjør reiseopplevelsen enda bedre. Den smart integrerte ryggsekken med snøring passer perfekt når du bare trenger å bære med deg lette ting mens du utforsker byen. I tillegg har håndbagasje-modellene en integrert USB-port, slik at du alltid er tilkoblet uansett hvor du reiser.

OPPDAG Samsonite x Diesel

Rewind

REWIND

Ryggsekker og dufflebagger

Rewind

REWIND

Ryggsekker og dufflebagger

Uansett om du reiser med tog, bil eller sykkel, er de nye Rewind ryggsekker og dufflebagger designet for å tilpasse seg dine krav i dagens hypermobile verden. En rekke farger med detaljer som fremhever den moderne designen, som har en rekke praktiske funksjoner.

OPPDAG REWIND

Paradiver Light

VÅR STJERNEKOLLEKSJON

Nå med en ny farge i begrenset opplag

Paradiver Light

VÅR STJERNEKOLLEKSJON

Nå med en ny farge i begrenset opplag

Veskene som blir med deg over alt: Paradiver kombinerer ekstrem styrke og ergonomisk lav vekt med et sporty og dynamisk utseende.

NY FARGE I BEGRENSET OPPLAG Paradiver Light er nå tilgjengelig i sesongens «Blue Nights» med oransje kontrastdetaljer.

KJØP NÅ

ladies-backpacks-2018

Ryggsekker

Moderne og trendy

Ladies backpacks

Ryggsekker

Moderne og trendy

Oppdag Samsonite sitt sortient av tidsriktige ryggsekker som kombinerer elegant design med praktisk funksjonalitet – perfekt for jobben, og fridager. Disse moderne kolleksjonene tilbys i mange ulike farger, former og modeller som er perfekte for det moderne, urbane livet.

Vis alle trendy ryggsekker

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vår nye og urbane livsstilsmerkevare

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Vår nye og urbane livsstilsmerkevare

Samsonite RED: Samsonites nye livsstilsmerkevare for ryggsekker og vesker for den nye generasjonen er tilgjengelig for menn og kvinner i en rekke former, størrelser og formater Vi er alltid på farten, vi drar på trening før morgenmøtet, yoga i lunsjen og tar et par drinker med venner etter jobb, og grensen mellom arbeid og fritid blir stadig mer fleksibel. Samsonite RED kan være en del av de daglige aktivitetene dine takket være disse stilige, praktiske og slitesterke veskene.

Se den nye Samsonite RED-kolleksjonen, og bli en del av «RED World».

SE MER

Vi anbefaler
Staycation

REISETREND: STAYCATION

Fleksibel reise

Den nye reisetrenden «Staycation» vokser stadig. Og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Europa har så mange skjulte perler, så hvorfor ikke bruke litt tid på å oppdage ditt eget land? Når du reiser med bil, får du en enkel og avslappende måte å komme deg rundt på, og du står mye friere til å pakke enn når du reiser med fly. Dufflebagger, ryggsekker og softshell-kofferter gjør det enklere å stable slik at du blir mer fleksibel når du reiser med bil.

Samsonites Paradiver Light-kolleksjon er full av alle funksjonene du trenger for å reise og pendle. Paradiver Light er en komplett kolleksjon av dufflebagger og ryggsekker i en rekke sportslige farger, med perfekt størrelse og fleksibilitet uansett om du reiser deiser med bil eller tog.

SE FLEKSIBLE BAGGER OG KOFFERTER

Duffelbagger, ryggsekker og andre bagger

Vi hos Samsonite vet at det ikke alltid er like praktisk med koffert når du er på reisefot. For mer uformelle reiser eller pakking kan duffelbagger og ryggsekker være et mye bedre valg.

Postvesker eller ryggsekker med hjul er det ideelle reisefølget når du har behov for å være "hands free" mens du er på farten, og det er alltid praktisk med en liten duffelbagg eller holdall når du skal til treningsstudioet, ut på en dagstur, et overnattingsbesøk eller på hytten.

En duffelbagg på hjul kan være det perfekte valget når du har behov for stor kapasitet, men ikke har så god plass til oppbevaring mellom turene, siden mange av dem kan brettes sammen til en brøkdel av den opprinnelige størrelsen. Backpacking med lite bagasje har aldri vært så enkelt som nå!

Mindre ting, som hoftevesker eller skuldervesker, er fine gaver til de som reiser mye, siden de alltid er praktiske når man skal ut på ekskursjon. Vesken tar vare på mynter, pass og andre verdisaker.