<span style="font-size: clamp(20px, 3.6vw, 85px);">PROJECT OCEAN</span>

SAMSONITE X THE PERFECT WORLD FOUNDATIONPROJECT OCEAN

Kjøp flere bærekraftige produkter, så donerer vi 5 % til Perfect World Foundations prosjekt for bevaring av havet.

MER BÆREKRAFTIGE KOLLEKSJONER

Personaliserbar
Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Essens Koffert med 4 hjul 75cm 75 x 52 x 33 cm | 4.3 kg
Personaliserbar
Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Essens Koffert med 4 hjul 55 cm 55 x 40 x 20 cm | 2.8 kg
Personaliserbar
Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Essens Koffert med 4 hjul 69cm 69 x 49 x 30 cm | 3.8 kg

PROJECT OCEAN

Hvert år ender anslagsvis 640 000 000 kg, eller 640 000 tonn, kasserte fiskeredskaper opp som "spøkelsesgarn" eller "spøkelsesfiskeredskaper" i verdenshavene. Dette tilsvarer vekten av 50 000 dobbeltdekkerbusser. Spøkelsesgarn fortsetter å fiske i opptil 600 år, noe som resulterer i millioner av døde marine dyr og fisk hvert år. Garnene står også for mer enn 50 % av all skadelig mikroplast i havet.

Det er flere problemer knyttet til spøkelsesgarn, og etter at de har gått tapt eller blitt dumpet av fiskebåter, må de spores, reddes og resirkuleres.

Perfect World Foundations Project Ocean handler om å øke bevisstheten om disse problemene, beskytte livet i havet mot skade og skape løsninger som kan implementeres globalt for å få slutt på plast og spøkelsesgarn i havet.

For hvert mer bærekraftige produkt som selges, donerer vi penger til Perfect World Foundation, Project Ocean. Med denne donasjonen, som utgjør 5 % av salgsprisen, kan de bidra med økonomisk støtte til kampen for plastfrie hav og øke bevisstheten om disse problemene, beskytte livet i havet mot skade og skape løsninger som kan implementeres på globalt nivå for endelig å få slutt på plast i havet og spøkelsesgarn.

MER HOLDBAR BAGASJE

Basert på våre bærekraftige verdier og vår arv av innovasjon, kvalitet og bærekraft, har vi satt vår nye visjon om å bli verdens mest bærekraftige livsstilsvesker og -kofferter. Oppdag alle aspekter av vår ansvarlige reise på vår bærekraftside.

Finn ut hvorfor disse produktene er mer bærekraftige på deres egen produktside. Oppdag alle aspekter av vår ansvarlige reise på vår bærekraftside.