Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Vi anbefaler
 • kr 2.299,00 kr 1.609,30
  -30%
  -30%
 • kr 2.499,00 kr 1.749,30
  -30%
  -30%
 • kr 499,00 kr 349,30
  -30%
  -30%
 • kr 1.399,00 kr 979,30
  -30%
  -30%
 • kr 699,00 kr 489,30
  -30%
  -30%
Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Opplev Flux, neste generasjons polypropenkoffert med glidelås. I denne helt nye kolleksjonen kombinerer vi mange års polypropenkunnskap med sikker og slitesterk dobbel glidelåslukking.

Flux er den første hardside-kolleksjonen fra Samsonite hvor alle modeller har (skjulte) utvidelsesmuligheter slik at du får plass til enda mer når du trenger det. Den moderne designen gjør at den skiller seg ut, og alle detaljer er grundig gjennomtenkt for at den skal bli den perfekte følgesvennen når du er ute på reise. Denne kolleksjonen ble designet for å gjøre det enklere å reise. Den har lettrullende doble hjul, håndtak med dobbelt rør og helfôret praktisk innside som gjør det enkelt å plassere eiendelene dine.

Opplev Flux nå

Curv® cosmolite

Curv®-teknologi

Hvorfor skal jeg velge Curv®-materiale?

Curv® cosmolite

Hvorfor skal jeg velge Curv®-materiale?

Curv®-teknologi

Et innovativt materiale som er ekstremt støtsikkert og eksklusivt fra Samsonite.

 • Ekstremt høy energiabsorpsjon før brudd per enhet av materialets tykkelse.
 • Curv® er et unikt materiale som blir sterkere ved lavere temperaturer.
 • Patentert skallformingsprosess.
 • Ekstra lav vekt, ekstra høy styrke.

Sammenlign våre Curv®-kolleksjoner Se filmen

Ladies Laptop Bags

PC-vesker for kvinner

Ladies Laptop Bags

PC-vesker for kvinner

Til Woman@Work spesialproduserte vi en forretningskolleksjon med raffinert design. Disse veskene har egen lomme til iPad og PC som kan tas av, og de er veldig praktiske og enkle å organisere – en perfekt kombinasjon mellom forretningsveske og håndveske.

Vis alle vesker med PC-rom Vis alt tilbehør

Back to business

PC-RYGGSEKKER

Praktiske organisering for hverdagen

PC-RYGGSEKKER

PC-RYGGSEKKER

Praktiske organisering for hverdagen

Hvis du er PC-bruker som ofte er på farten og foretrekker å ha hendene fri, bør du velge en PC-ryggsekk med et spesialdesignet rom til PCen. Den verdifulle elektronikken din får overlegen beskyttelse, samtidig som du får plass til å ta med deg andre ting. Samsonite har alt du trenger, inkludert PC-ryggsekker med hjul, uansett om du trenger noe mer formelt til bedriftsmiljøet eller en mer avslappet variant for bruk på skolen eller i fritiden. Ikke gå glipp av de ekstra praktiske funksjonene, for eksempel den slitesterke polstringen, de sklisikre stroppene, de komfortable håndtakene og de praktiske organiseringsmulighetene for hverdagen.

Oppdag denne kolleksjonen

Spark SNG

Spark SNG

Den myke kofferten du bare må ha

Spark SNG

Spark SNG

Den myke kofferten du bare må ha

Våre bestselgende myke Spark-kofferter har gått gjennom en forvandling. Den nye Spark SNG-kolleksjonen har et moderne og oppdatert utseende, og i tillegg er koffertene lettere, de har fått større volum og de har en rekke smarte funksjoner. Håndbagasjestørrelsene er designet med topplommer med enkel tilgang slik at du raskt finner det du leter etter. I tillegg har de også en praktisk toalettmappe som kan tas ut.
Helt uunnværlig når du skal ut på reise.

SE NÆRMERE PÅ SPARK SNG VIS ALLE MYKE KOFFERTER

overnight-business-trip

Forretningsreise

Alt du trenger for mobile kontoret og for klærne dine

overnight-business-trip

Forretningsreise

Alt du trenger for mobile kontoret og for klærne dine

Som forretningsreisende krever du det beste, så hvorfor gå på akkord med bagasjen? La Samsonites bagasje for forretningsreiser gi deg alt du trenger for både det mobile kontoret og for klærne dine, minimalt med krøller, maksimal fleksibilitet. Bagasjen oppfyller kravene til håndbagasje på fly og gjør reisevirksomheten så effektiv som mulig slik at du kommer frem til ditt neste møte i god tid og slipper å vente på bagasjen på flyplassen. Finn bagasje med hjul og modeller med egne rom til PCen. Rommene kan fjernes slik at du får maksimal beskyttelse og slik at bagasjen blir ekstra praktisk.

Oppdag denne kolleksjonen

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Cabin Luggage

Foretrekker du å ta med bagasjen ombord?

Din guide til regler om håndbagasje

Du foretrekker å ta med deg bagasjen ombord. Hvorfor skal man kaste bort tid på å vente ved bagasjebåndet? Når du bruker håndbagasje, er du alltid på vei til det neste reisemålet. Vi sørger for at reisen blir så uproblematisk som mulig. Skriv inn flyselskapet du skal reise med, så hjelper vi deg med å overholde kravene til håndbagasje.

Velg flyselskapet ditt i nedtrekksmenyen øverst.

Vis all håndbagasje

ladies-backpacks-alt

Ryggsekker

Moderne og Trendy

Ladies backpacks

RYGGSEKKER

Moderne og Trendy

Oppdag Samsonite sitt sortient av tidsriktige ryggsekker som kombinerer elegant design med praktisk funksjonalitet – perfekt for jobben, og fridager. Disse moderne kolleksjonene tilbys i mange ulike farger, former og modeller som er perfekte for det moderne, urbane livet.

VIS ALLE TRENDY RYGGSEKKER OPPDAG Zalia

Expandable Luggage

UTVIDBAR BAGASJE

TA MED DEG FLERE MINNER HJEM

Alle som reiser, har nytte av utvidbar bagasje som lar deg pakke mer eller mindre etter behov. Disse veskene er enkle å bruke, krever lite plass og er en essensiell del av en hver reise. Samsonites kolleksjoner med utvidbar bagasje er et godt valg hvis du ønsker deg mer plass slik at du kan ta med deg hjem alle suvenirene og de andre tingene du kjøpte mens du var på ferie. Disse utvidbare koffertene og veskene er slitesterke og har større pakkekapasitet slik at du får den fleksibiliteten du trenger – uansett om du ofte er på tur eller om du reiser på ferie en gang i året.

SØK ETTER UTVIDBAR BAGASJE

Velkommen til norges første samsonite concept store på steen & strøm!

VELKOMMEN TIL NORGES FØRSTE SAMSONITE CONCEPT STORE PÅ STEEN & STRØM!

Vi er stolte av å kunne presentere den første Samsonite Concept Store i Norge på Steen & Strøm i Oslo. Her finner du nyheter innenfor bagasje, businessvesker og reisetilbehør. Våre kompetente ansatte vil hjelpe deg til å finne den riktige bagasjen som dekker dine behov, eller hjelpe deg med service på dine eksisterende kofferter om du trenger det.

 • ÅPNINGSTIDER
  Mandag: 10:00-19:00
  Tirsdag: 10:00-19:00
  Onsdag: 10:00-19:00
  Torsdag: 10:00-20:00
  Fredag: 10:00-20:00
  Lørdag: 10:00-18:00
 • KONTAKTINFORMASJON
  Steen & Strøm Department Store
  Nedre Slottsgate 8
  0157 Oslo , Norge
  store.steen.strom@samsonite.com
  +47 96097807

Finn oss

Advanced hybrid technology

GRATULERER!

Samsonite gratulerer Jakob Guldahl som har vunnet vårens store konkurranse med Singapore Airlines! Vi ønsker dere en koselig reise & herlig ferie på Luxury Resort Damai Lovina på Bali!