Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Vi anbefaler
 • kr 4.499,00 kr 3.199,00
  -1300 NOK
  -1300 NOK
 • kr 2.699,00 kr 1.889,30
  -30%
  -30%
 • kr 2.099,00 kr 1.469,30
  -30%
  -30%
 • kr 1.499,00 kr 1.049,30
  -30%
  -30%
 • kr 1.499,00 kr 1.049,30
  -30%
  -30%
Ladies Laptop Bags

PC-vesker for kvinner

Ladies Laptop Bags

PC-vesker for kvinner

Til Woman@Work spesialproduserte vi en forretningskolleksjon med raffinert design. Disse veskene har egen lomme til iPad og PC som kan tas av, og de er veldig praktiske og enkle å organisere – en perfekt kombinasjon mellom forretningsveske og håndveske.

Vis alle vesker med PC-rom Vis alt tilbehør

PC-RYGGSEKKER

PC-RYGGSEKKER

Praktiske organisering for hverdagen

PC-RYGGSEKKER

PC-RYGGSEKKER

Praktiske organisering for hverdagen

Hvis du er PC-bruker som ofte er på farten og foretrekker å ha hendene fri, bør du velge en PC-ryggsekk med et spesialdesignet rom til PCen. Den verdifulle elektronikken din får overlegen beskyttelse, samtidig som du får plass til å ta med deg andre ting. Samsonite har alt du trenger, inkludert PC-ryggsekker med hjul, uansett om du trenger noe mer formelt til bedriftsmiljøet eller en mer avslappet variant for bruk på skolen eller i fritiden. Ikke gå glipp av de ekstra praktiske funksjonene, for eksempel den slitesterke polstringen, de sklisikre stroppene, de komfortable håndtakene og de praktiske organiseringsmulighetene for hverdagen.

OPPDAG DENNE KOLLEKSJONEN

winter-ladies-handbags

Håndvesker

Elegant & funksjonell

Ladies backpacks

Håndvesker

Elegant & funksjonell

Elegante håndvesker med stil for alle anledninger. Disse modellene kombinerer trender og funksjonalitet og har flere lommer som sikrer optimal organisering. Med design for hverdag og reise passer disse smarte håndveskene til alle anledninger.

Oppdag alle håndvesker

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX-kofferter gir en stilig og komfortabel reiseopplevelse. De er produsert av ekstremt sterkt Curv-materiale med ekstremt lav vekt. Denne luksusversjonen av Lite-Cube er ren luksus både i utseende og detaljer. Den er laget av skinn, har sofistikerte farger og en fullspekket innside. Nå tilgjengelig i den slående fargen Midnight Blue.

Hvis du er ute etter det ultimate innen eleganse, bør du ta en titt på vår nye kolleksjon Lite DLX. Det skreddersydde, to-fargede stoffet kombinerer et vevd mønster med en subtilt preget overflate. Den har mange detaljer, blant annet berøringspunkter av skinn. Lite DLX er designet slik at den både kan brukes for seg selv og sammen med vår hardside Lite-Cube DLX-kolleksjon og er tilgjengelig i en kompakt kolleksjon som består av dagvesker og håndbagasje.

Oppdag Lite-Cube DLX Oppdag Lite DLX

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Du foretrekker å ta med deg bagasjen ombord. Hvorfor skal man kaste bort tid på å vente ved bagasjebåndet? Når du bruker håndbagasje, er du alltid på vei til det neste reisemålet. Vi sørger for at reisen blir så uproblematisk som mulig. Skriv inn flyselskapet du skal reise med, så hjelper vi deg med å overholde kravene til håndbagasje.

Velg flyselskapet ditt i nedtrekksmenyen øverst.

Vis all håndbagasje

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Perfekt til businessreisen

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Perfekt til businessreisen

Denne nye generasjonen av den symbolske firmakolleksjonen fra Samsonite er designet for forretningsreisende som krever litt ekstra, og den har blitt enda lettere og har flere funksjoner enn sin forgjenger. Pro-DLX4 har fokus på bedre organiseringsmuligheter og høyere sikkerhet, samtidig som vekten er betydelig redusert. Kofferten passer perfekt til deg som reiser ofte og til forretningsfolk. Pro-DLX4: Ren ytelse!

Oppdag denne kolleksjonen Se filmen

luggage-sets

Koffertsett

Kofferter for hele familien

luggage-sets

Koffertsett

Kofferter for hele familien

Praktiske og stilige - Si hei til vårt utvalg av koffertsett for alle anledninger hvor det ikke er nok med 1 koffert.

Produsert for å takle de høyeste krav, våre koffertsett er perfekt for å sikre dine eiendeler samtidig som du og din familie reiser med stil.

Finn ditt perfekte koffertsett idag og start di reise på best mulig måte!

Kjøp koffertsett!

Star Wars 2017

Star Wars-vesker

Flotte gaver til alle aldre

Star Wars 2017

Star Wars-vesker

Flotte gaver til alle aldre

May the Force be with you™ med en av Samsonites intergalaktiske Star Wars-vesker, spesielt produsert for fans av dette episke romeventyret.

Den slående designen gjør dette til den perfekte gaven til alle Star Wars-fans – voksne som unge. For barn og ungdom kan du ta en titt på vår ikoniske bestselgende Darth Vader- eler Stormtrooper-kofferter, skolevesker og ryggsekker – perfekte for de som elsker denne episke verdenen. Samsonites Paradiver Light duffelbagger og ryggsekker har også fått The Force™ og er nå tilgjengelige med to subile trykk av enten Millennium Falcon eller Tie Fighter. Hvis du er ute etter noe helt spesielt, kan du ta en titt på vårt begrensede opplag av Signat Star Wars-kofferten. Med bare 800 nummererte eksemplarer har dette samleobjektet et unikt metallisk utseende og tredimensjonal Millennium Falcon-design samt fôr i Star Wars-stil.

Kjøp Star Wars

Expandable Luggage

UTVIDBAR BAGASJE

TA MED DEG FLERE MINNER HJEM

Alle som reiser, har nytte av utvidbar bagasje som lar deg pakke mer eller mindre etter behov. Disse veskene er enkle å bruke, krever lite plass og er en essensiell del av en hver reise. Samsonites kolleksjoner med utvidbar bagasje er et godt valg hvis du ønsker deg mer plass slik at du kan ta med deg hjem alle suvenirene og de andre tingene du kjøpte mens du var på ferie. Disse utvidbare koffertene og veskene er slitesterke og har større pakkekapasitet slik at du får den fleksibiliteten du trenger – uansett om du ofte er på tur eller om du reiser på ferie en gang i året.

SØK ETTER UTVIDBAR BAGASJE