Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Vi anbefaler
 • kr 4.199,00
  Finnes bare i offisielle Samsonite butikker & på www.samsonite.no
  Finnes bare i offisielle Samsonite butikker & på www.samsonite.no
 • kr 4.099,00
  Bli med oss å feire at Cosmolite er 10 år!
  Bli med oss å feire at Cosmolite er 10 år!
 • kr 4.999,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
 • kr 3.999,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
 • kr 2.699,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2018</strong>
winner
  reddot award 2018 winner
Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Cabin Luggage

Foretrekker du å ta med bagasjen ombord?

Din guide til regler om håndbagasje

Du foretrekker å ta med deg bagasjen ombord. Hvorfor skal man kaste bort tid på å vente ved bagasjebåndet? Når du bruker håndbagasje, er du alltid på vei til det neste reisemålet. Vi sørger for at reisen blir så uproblematisk som mulig. Skriv inn flyselskapet du skal reise med, så hjelper vi deg med å overholde kravene til håndbagasje.

Velg flyselskapet ditt i nedtrekksmenyen øverst.

Vis all håndbagasje

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX-kofferter gir en stilig og komfortabel reiseopplevelse. De er produsert av ekstremt sterkt Curv-materiale med ekstremt lav vekt. Denne luksusversjonen av Lite-Cube er ren luksus både i utseende og detaljer. Den er laget av skinn, har sofistikerte farger og en fullspekket innside. Nå tilgjengelig i den slående fargen Midnight Blue.

Hvis du er ute etter det ultimate innen eleganse, bør du ta en titt på vår nye kolleksjon Lite DLX. Det skreddersydde, to-fargede stoffet kombinerer et vevd mønster med en subtilt preget overflate. Den har mange detaljer, blant annet berøringspunkter av skinn. Lite DLX er designet slik at den både kan brukes for seg selv og sammen med vår hardside Lite-Cube DLX-kolleksjon og er tilgjengelig i en kompakt kolleksjon som består av dagvesker og håndbagasje.

Oppdag Lite-Cube DLX Oppdag Lite DLX

overnight-business-trip

Forretningsreise

Alt du trenger for mobile kontoret og for klærne dine

overnight-business-trip

Forretningsreise

Alt du trenger for mobile kontoret og for klærne dine

Som forretningsreisende krever du det beste, så hvorfor gå på akkord med bagasjen? La Samsonites bagasje for forretningsreiser gi deg alt du trenger for både det mobile kontoret og for klærne dine, minimalt med krøller, maksimal fleksibilitet. Bagasjen oppfyller kravene til håndbagasje på fly og gjør reisevirksomheten så effektiv som mulig slik at du kommer frem til ditt neste møte i god tid og slipper å vente på bagasjen på flyplassen. Finn bagasje med hjul og modeller med egne rom til PCen. Rommene kan fjernes slik at du får maksimal beskyttelse og slik at bagasjen blir ekstra praktisk.

Oppdag denne kolleksjonen

ladies-backpacks-2018

Ryggsekker

Moderne og trendy

Ladies backpacks

Ryggsekker

Moderne og trendy

Oppdag Samsonite sitt sortient av tidsriktige ryggsekker som kombinerer elegant design med praktisk funksjonalitet – perfekt for jobben, og fridager. Disse moderne kolleksjonene tilbys i mange ulike farger, former og modeller som er perfekte for det moderne, urbane livet.

Vis alle trendy ryggsekker

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET Søte barnekofferter

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET Søte barnekofferter

Nye kolleksjon for barn mellom 2 til 4 år er det perfekte valget for alle eventyr! Velg mellom nydelige ryggsekker, skolevesker, penal og trillekofferter.

Med morsomme nye figurer som Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear og Fox William, disse designs med Skandinaviske innslag, kommer helt sikkert bli favorittene hos de små!
Dette kan foreldrene stole på Samsonites kvalitet og vite at barnas eiendeler forvares tryggt & sikkert.

OPPDAG HAPPY SAMMIES

Pro-DLX5

Pro-DLX5

Perfekt for deg som ofte er på forretningsreise

Pro-DLX5

PRO-DLX5

Perfekt for deg som ofte er på forretningsreise

Den nyeste generasjonen av Samsonites velkjente kolleksjon for forretningsreisende er utformet for deg som krever litt ekstra, og nå er den enda litt lettere enn sin forgjenger. Den har også fått flere funksjoner, for eksempel RFID-beskyttelse og en lomme til powerbank. Med fokus på bedre organiseringsmuligheter og høy kvalitet, samtidig som vekten er betydelig redusert, er Pro-DLX5 det perfekte valget for deg som reiser mye og som ofte er på forretningsreiser. Pro-DLX5: den perfekte kofferten for deg som ikke liker å stresse når du er på forretningsreise.

Se vår mest populære koffert til forretningsreiser

ladies-handbags-2018

Håndvesker

Elegant & funksjonell

Ladies handbags

Håndvesker

Elegant & funksjonell

Elegante håndvesker med stil for alle anledninger. Disse modellene kombinerer trender og funksjonalitet og har flere lommer som sikrer optimal organisering. Med design for hverdag og reise passer disse smarte håndveskene til alle anledninger.

Oppdag alle håndvesker

Paradiver Light

VÅR STJERNEKOLLEKSJON

Nå med en ny farge i begrenset opplag

Paradiver Light

VÅR STJERNEKOLLEKSJON

Nå med en ny farge i begrenset opplag

Veskene som blir med deg over alt: Paradiver kombinerer ekstrem styrke og ergonomisk lav vekt med et sporty og dynamisk utseende.

NY FARGE I BEGRENSET OPPLAG Paradiver Light er nå tilgjengelig i sesongens «Blue Nights» med oransje kontrastdetaljer.

KJØP NÅ

Business Leisure: Bleisure

«BLEISURE»-REISER

Den nye trenden

Å forlenge en forretningsreise for å kunne bruke litt ekstra tid på destinasjonen har bidratt til å viske ut skillet mellom jobb og fritid. Istedenfor å løpe til flyplassen etter det siste møtet en fredag ettermiddag, kan «bleisure»-turisten nyte den lokale kulturen og oppleve destinasjonen gjennom hele helgen.

Samsonite tilbyr den perfekte kofferten for denne typen reiser, slik at du får en mer avslappet opplevelse. Våre innovative løsninger inkluderer et eget rom som gjør det enklere å få tilgang til det du trenger ved sikkerhetskontrollen, samtidig som klærne dine og de andre tingene du bruker på fritiden ligger separat.

Se våre «Made to Bleisure»-bagger

Reis lett neste gang du skal ut og fly

BYTURER

Reis lett neste gang du skal ut og fly

Reis lett. Hvis du skal på byferie eller helgetur og ikke vil sjekke inn bagasjen din, kan du velge blant Samsonites store utvalg av håndbagasje som er tilpasset kravene til ulike flyselskaper. Byturer er mer populært enn noen gang, og det ser ikke ut til at vi kan få nok av dem. Byturer anses ofte å være en rimelig form for ferie. Vi bruker ofte frihelgene våre til å besøke byer, noe som har ført til en 15 % økning i denne typen ferier.

Samsonite arbeider kontinuerlig for å finne innovative løsninger slik at det blir enklere for deg å reise. Se vår fantastiske håndbagasjekolleksjon, alle med spesielle funksjoner som er praktiske når du skal på tur og kun vil ha med deg håndbagasjen.

SE HÅNDBAGASJELØSNINGENE VÅRE

Velkommen til norges første samsonite flagship store!

VELKOMMEN TIL SAMSONITE FLAGSHIP STORE PÅ BOGSTADVEIEN!

Vi er stolte av å kunne presentere vår Samsonite Flagship Store på Bogstadveien i Oslo. Her finner du nyheter innenfor bagasje, business- og handvesker og reisetilbehør. Våre kompetente ansatte vil hjelpe deg til å finne den riktige bagasjen som dekker dine behov og i butikkens Service Center hjelper vi deg med service på dine eksisterende kofferter om du trenger det.

 • ÅPNINGSTIDER
  Mandag: 10:00-18:00
  Tirsdag: 10:00-18:00
  Onsdag: 10:00-18:00
  Torsdag: 10:00-18:00
  Fredag: 10:00-18:00
  Lørdag: 10:00-18:00
 • KONTAKTINFORMASJON
  Samsonite flagship store bogstadveien
  Bogstadveien 23
  0355 Oslo , Norge
  store.bogstadveien@samsonite.com
  +47 948 88 194

Finn oss