Gratis frakt Gratis retur Sikker betaling Offisiell nettbutikk Finne en forhandler
Vi anbefaler
 • kr 2.399,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2017</strong>
winner
  reddot award 2017 winner
 • kr 4.599,00
  Bli med oss å feire at Cosmolite er 10 år!
  Bli med oss å feire at Cosmolite er 10 år!
 • kr 1.099,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
  reddot award 2016 winner
 • kr 4.499,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
 • kr 4.099,00
  Bli med oss å feire at Cosmolite er 10 år!
  Bli med oss å feire at Cosmolite er 10 år!
flux-gold

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Flux

FLUX

Vår tøffe nye kolleksjon!

Opplev Flux, neste generasjons polypropenkoffert med glidelås. I denne helt nye kolleksjonen kombinerer vi mange års polypropenkunnskap med sikker og slitesterk dobbel glidelåslukking.

Flux er den første hardside-kolleksjonen fra Samsonite hvor alle modeller har (skjulte) utvidelsesmuligheter slik at du får plass til enda mer når du trenger det. Den moderne designen gjør at den skiller seg ut, og alle detaljer er grundig gjennomtenkt for at den skal bli den perfekte følgesvennen når du er ute på reise. Denne kolleksjonen ble designet for å gjøre det enklere å reise. Den har lettrullende doble hjul, håndtak med dobbelt rør og helfôret praktisk innside som gjør det enkelt å plassere eiendelene dine.

Opplev Flux nå

Den perfekte lette kombinasjonen!

Neopulse OG Paradiver light

Den perfekte lette kombinasjonen!

Den perfekte lette kombinasjonen!

Neopulse OG Paradiver light

Den perfekte lette kombinasjonen!

Neopulse produseres i Europa og er en hard koffert som kombinerer lav vekt og høy styrke takket være den patenterte selvforsterkende designen med ekstra beskyttende hjørner. Denne iøynefallende og stilige kofferten med fire hjul er produsert på en innovativ måte. Nå tilgjengelig i fargene Matte Black og Matte White.

Paradiver Light har blitt oppfrisket med estetisk kontinuitet og bedre funksjonalitet, og er nå full av nye og optimaliserte funksjoner og modeller. Denne suksesskolleksjonen er nå lettere enn tidligere, og den har et moderne og nytt utseende som viderefører den ikoniske originalen samtidig som det er oppdatert med en ny og sporty fargepalett.

NY FARGE I BEGRENSET OPPLAG. Paradiver Light er nå tilgjengelig i sesongens «Blue Nights» med oransje kontrastdetaljer.

Oppdag Paradiver Light Oppdag Neopulse

ladies-handbags-2018-gold

Håndvesker

Elegant & funksjonell

Ladies handbags

Håndvesker

Elegant & funksjonell

Elegante håndvesker med stil for alle anledninger. Disse modellene kombinerer trender og funksjonalitet og har flere lommer som sikrer optimal organisering. Med design for hverdag og reise passer disse smarte håndveskene til alle anledninger.

Oppdag alle håndvesker

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX og Lite DLX

Den perfekte luksuskombinasjonen!

Lite-Cube DLX-kofferter gir en stilig og komfortabel reiseopplevelse. De er produsert av ekstremt sterkt Curv-materiale med ekstremt lav vekt. Denne luksusversjonen av Lite-Cube er ren luksus både i utseende og detaljer. Den er laget av skinn, har sofistikerte farger og en fullspekket innside. Nå tilgjengelig i den slående fargen Midnight Blue.

Hvis du er ute etter det ultimate innen eleganse, bør du ta en titt på vår nye kolleksjon Lite DLX. Det skreddersydde, to-fargede stoffet kombinerer et vevd mønster med en subtilt preget overflate. Den har mange detaljer, blant annet berøringspunkter av skinn. Lite DLX er designet slik at den både kan brukes for seg selv og sammen med vår hardside Lite-Cube DLX-kolleksjon og er tilgjengelig i en kompakt kolleksjon som består av dagvesker og håndbagasje.

Oppdag Lite-Cube DLX Oppdag Lite DLX

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Cabin Luggage

Ta med bagasjen ombord

Din guide til regler om håndbagasje.

Du foretrekker å ta med deg bagasjen ombord. Hvorfor skal man kaste bort tid på å vente ved bagasjebåndet? Når du bruker håndbagasje, er du alltid på vei til det neste reisemålet. Vi sørger for at reisen blir så uproblematisk som mulig. Skriv inn flyselskapet du skal reise med, så hjelper vi deg med å overholde kravene til håndbagasje.

Velg flyselskapet ditt i nedtrekksmenyen øverst.

Vis all håndbagasje

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Perfekt til businessreisen

Pro-DLX4 Business

Pro-DLX4

Perfekt til businessreisen

Denne nye generasjonen av den symbolske firmakolleksjonen fra Samsonite er designet for forretningsreisende som krever litt ekstra, og den har blitt enda lettere og har flere funksjoner enn sin forgjenger. Pro-DLX4 har fokus på bedre organiseringsmuligheter og høyere sikkerhet, samtidig som vekten er betydelig redusert. Kofferten passer perfekt til deg som reiser ofte og til forretningsfolk. Pro-DLX4: Ren ytelse!

Oppdag denne kolleksjonen Se filmen

luggage-sets

Koffertsett

Kofferter for hele familien

luggage-sets

Koffertsett

Kofferter for hele familien

Praktiske og stilige - Si hei til vårt utvalg av koffertsett for alle anledninger hvor det ikke er nok med 1 koffert.

Produsert for å takle de høyeste krav, våre koffertsett er perfekt for å sikre dine eiendeler samtidig som du og din familie reiser med stil.

Finn ditt perfekte koffertsett idag og start di reise på best mulig måte!

Kjøp koffertsett!

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET Søte barnekofferter

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

NYHET Søte barnekofferter

Nye kolleksjon for barn mellom 2 til 4 år er det perfekte valget for alle eventyr! Velg mellom nydelige ryggsekker, skolevesker, penal og trillekofferter.

Med morsomme nye figurer som Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear og Fox William, disse designs med Skandinaviske innslag, kommer helt sikkert bli favorittene hos de små!
Dette kan foreldrene stole på Samsonites kvalitet og vite at barnas eiendeler forvares tryggt & sikkert.

OPPDAG HAPPY SAMMIES

Cosmolite 10 Years

VÅR BESTSELGER COSMOLITE FYLLER ÅR OG GLITRER I GULL!

10 ÅR SIDEN DETTE IKONET BLE LANSERT...

Hvert annet minutt selges det en Comolite koffert i verden. Allerede siden lanseringen i 2008 har Cosmolite være en bestselger og stadig blitt utviklet i design og funksjon. Nå feirer vi disse 10 årene med en ekslusiv LIMITED EDITION av Samsonites mest ikoniske koffert: en gull- og sølvfarget versjon med gullfargede detaljer som håndtak og drahåndtak, samt et elegant interiør i klassisk svart.ic suitcase. Ever since its groundbreaking launch in 2008, Cosmolite has been an instant bestseller with one sold every 2 minutes!

Gratulerer med fødselsdagen Cosmolite!

Bli med oss på feiringen!

My Samsonite

My Samsonite-vesker

Designet av Samsonite...Skreddersydd av deg

Vår helt nye kolleksjon My Samsonite er tilgjengelig med en monogramtjeneste.

Et monogram er den perfekte balansen mellom å skille seg ut og å holde det enkelt. Det utstråler både luksus og stilsans. Den personlige tilpasningen er også en unik gave til venner eller de du bryr deg litt ekstra om.

Du kan gjøre det på den tradisjonelle måten og skreddersy vesken med initialene dine (maks. tre bokstaver). Men hvorfor ikke bruke et monogram av en forkortelse av yndlingsuttrykket ditt? OMG!

Utforsk

Velkommen til norges første samsonite flagship store!

VELKOMMEN TIL SAMSONITE FLAGSHIP STORE PÅ BOGSTADVEIEN!

Vi er stolte av å kunne presentere vår Samsonite Flagship Store på Bogstadveien i Oslo. Her finner du nyheter innenfor bagasje, business- og handvesker og reisetilbehør. Våre kompetente ansatte vil hjelpe deg til å finne den riktige bagasjen som dekker dine behov og i butikkens Service Center hjelper vi deg med service på dine eksisterende kofferter om du trenger det.

 • ÅPNINGSTIDER
  Mandag: 10:00-18:00
  Tirsdag: 10:00-18:00
  Onsdag: 10:00-18:00
  Torsdag: 10:00-18:00
  Fredag: 10:00-18:00
  Lørdag: 10:00-18:00
 • KONTAKTINFORMASJON
  Samsonite flagship store bogstadveien
  Bogstadveien 23
  0355 Oslo , Norge
  store.bogstadveien@samsonite.com
  +47 948 88 194

Finn oss