Cityvibe PC-veske 16"

-30%
kr 1.899,00 kr 1.329,30 Du sparer: kr 569,70
Farge

 På lager

Oppdag Cityvibe Vis alle

Fantastiske kombinasjoner

Produktinformasjon

Produktinformasjon

Model PC-veske
Färg Jetsvart
Materiale Nylon
Dimensjoner 32 x 43 x 22.5 cm
Utvidede dimensjoner 32 x 43 x 27.5 cm
Maks. PC-størrelse 4 x 38 x 27 cm (⌀ 40.6 cm)
Maks. nettbrett-størrelse 0.8 x 24 x 17.6 cm (⌀ 25.7 cm)
Volym 23.0/28.0 L
Vikt 1.2 kg
Garanti Begrenset 2 års global garanti
SKU 59559-1465

Funksjoner

Kategori Produsert av 100 % nylon, med trykt ekstra beskyttelse nederst. Detaljer og glidelåsvedheng av svart metall for ekstra kvalitet, matcher det svarte trykket og de andre detaljene.
Glidelås Glidelås med diskret Samsonite-logo. Glidelås på bakrommet kan låses ved hjelp av en separat hengelås.
Håndtak Som bailhandle med to topphåndtak og ett sidehåndtak, og som ryggsekk med ett topphåndtak og to sidehåndtak for enkelt grep og løfting.
Utvendige lommer En stor frontlomme med glidelås, en stor frontlomme med glidelås, to penneholdere, en mindre lomme, en mindre lomme til visittkort og en skrå mobillomme med klaff og borrelås, en stor frontlomme med en magnet bak de to andre frontlommene, som også kan brukes til å oppbevare ett av håndtakene, og en stor baklomme med borrelås, som også kan brukes til å oppbevare ett av håndtakene.
Kan utvides Lar deg utvide volumet.
Smart Sleeve Ja
Skulderstropp Justerbar, ergonomisk og avtakbar skulderstropp gir bedre mobilitet og komfort.
Ryggsekkstropper Polstrede, ergonomiske, justerbare ryggsekkstropper gir bedre mobilitet og komfort. Ryggsekkstroppene er festet med spenne nederst. Denne kan løsnes slik at stroppene kan oppbevares i en baklomme med borrelås.
Håndbagasje Håndbagasjen oppfyller anbefalinger fra IATA, og kan tas med om bord på fly. Vi anbefaler at du sjekker med flyselskapet for tillatt håndbagasje.
Beskyttelsestapper To beskyttelsesføtter i bunnen av ryggsekken.
Ryggrom PC-rom bak. Glidelåsen åpnes øverst og på siden av rommet for enkel tilgang.
Hovedrom Hovedrom med dokumentrom og nettbrettlomme med fleecefôring i en skrå vinkel. Glidelåsen åpnes øverst og på sidene av rommet for enkel tilgang.
PC-rom Polstret PC-rom med glidelås bak.
PC-skjermstørrelse 16"
Nettbrettlomme Mykt rom med fleecefôr og borrelås til nettbrett.
Dokumentrom Delvis polstret dokumentrom med borrelås.
Telefonlomme Ja
Pennehemper Ja
Mer informasjon

Denne kabinbagasjen er 32x43x23cm og kan bli tatt med ombord på følgende flyselskap:

  • Norwegian
  • Scandinavian Airlines
  • Finnair
  • easyJet
  • Aegean Airlines
  • Aer Lingus
Vis full liste

Aeroflot, Aerolineas Argentinas, Aeromexico, Air Canada, Air Europa, Air France, Air Transat, Alitalia, All Nippon Airways, American Airlines, Austrian Airlines, Blue1, BMI, British Airways, Brussels Airlines, Cathay Pacific, Cebu Pacific, China Airlines, Czech Airlines, Delta Airlines, El Al, Ethiopian, Eurowings, flyNiki, HOP!, Iberia, Japan Airlines, Jet Airways, Jet2, KLM, LOT, Lufthansa, Malaysia Airlines, Monarch, Olympic Airlines, Qantas, Qatar Airways, South African Airways, Swiss, TAM, Thai Airways, Transavia, TUI Fly, Turkish Airlines, US Airways, Vietnam Airlines, Virgin Atlantic, Wizz Air, XL Airways

Lær mer om restriksjoner på kabinbagasje

Mer informasjon

Kombinasjonen av forretningsvesker med mange funksjoner og en uformell livsstil har resultert i CityVibe, Samsonites svar på det nye og voksende segmentet uformelle forretningsvesker. Den nye kolleksjonen gir deg reisefølge 24/7 og er ideell på kontoret, i fritiden og på utenlandsreiser.

Video