Gifts for him Julegaver til han

Vakkert designet, men likevell funksjonell - vårt utvalg av gaver til mennene i livet ditt er et utmerket valg. Om du velger bagasje eller business vesker, kan det ikke bli feil med Samsonite kvalitet utstyrt med smarte funksjoner.

Gifts for him

Gifts for her Julegaver til henne

Vi har et stilig utvalg av gaveidèer til eventyrlystne jenter og kvinner som ønsker å utforske verden med bagasje og vesker av høy kvalitet ved sin side. Smarte funksjoner, lettvekts material: du vil gjøre henne lykkelig!

Gifts for her

Gifts for kids Julegaver til barn

Det er den mest magiske tiden av året for våre små. Takket være Mickey Mouse, Star Wars, Barbie eller Dumbo & ergonomisk designet produkter for små rygger kan de reise med sin favoritt følgesvenn!

Gifts for kids

Premium gifts Luksus julegaver

Hvis du vil at din gave skal være virkelig spesiell, utstyrt med topp moderne teknologi, materialer og pris belønnet design, så bør du velge en av våre premiumgaver. Den perfekte overraskelsen for luksuriøse reisende!

 • kr 6.299,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
 • kr 6.599,00
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
  Gjør din Samsonite unik med laser gravering.
Premium gifts

Eco gifts Holdbare julegaver

Et gjennomtenkt utvalg av gaver, produsert med omhu for planeten vår. Disse varene er produsert i Europa eller laget av resirkulert plast og skiller seg ut i bærekraft.

Eco gifts

Stocking fillers Gaveidéer

Oppdag et bredt utvalg av tilbehør som vil gjøre at du vinner ‘’beste gave’’ på enhver julefest. Fra lommebøker til nøkkelringer, dette er praktiske gaver som vil gi glede til hvem som helst.

 • kr 399,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
  reddot award 2016 winner
Stocking fillers