Flux Spinner Expandable 75cm 52x75x31/35cm | 108/121L | 3.9kg

I/T
  • Farge
Produktdetaljer
Flux

Flux

Flux er den første hardside-kolleksjonen fra Samsonite hvor alle modeller har (skjulte) utvidelsesmuligheter slik at du får plass til enda mer når du trenger det.

Dynamo

En spennende fargepalett som inkluderer fargene Black, White, Navy Blue og de to spennende sommerfargene Tangerine Red and Ocean Blue, som matcher vår softside-kolleksjon Dynamo™.

Oppdag Flux

Produktinformasjon

SKU 88539

Mer informasjon

Opplev Flux, neste generasjons polypropenkoffert med glidelås. I denne helt nye kolleksjonen kombinerer vi mange års polypropenkunnskap med sikker og slitesterk dobbel glidelåslukking. Flux er den første hardside-kolleksjonen fra Samsonite hvor alle modeller har (skjulte) utvidelsesmuligheter slik at du får plass til enda mer når du trenger det. Den moderne designen gjør at den skiller seg ut, og alle detaljer er grundig gjennomtenkt for at den skal bli den perfekte følgesvennen når du er ute på reise. Denne kolleksjonen ble designet for å gjøre det enklere å reise. Den har lettrullende doble hjul, håndtak med dobbelt rør og helfôret praktisk innside som gjør det enkelt å plassere eiendelene dine.